Sahibinden.com ilanları arasında öyle ilanlar var ki , görenleri hem şaşırtıyor hem güldürüyor. İşte onlardan biri. Sahibinden.com adresinde yayınlanan ''2010 FORD TRANSİT CONNET cok temiz'' başlıklı araç ilanı görenleri hayrete düşürüyor. Temiz olduğu belirtilen aracın hurda vasfını bile yitirmek üzere olduğunu gören ziyaretçiler ilan karşısında kendilerini gülmekten alamıyor. Sahibinden satılık araç ilanı şu şekilde..

Sahibinden ilginç ''araba'' ilanı. Sahibinden az hasarlı araç , çok hasarlı araç, hasar kayıtlı araç, pert kayıtlı araç... bu araç ilanlarını duymuş ve görmüşsünüzdür. Ancak Sahibinden.com ilanları arasında böyle bir araç görmemiş olduğunuza eminiz. Sahibinden satılık araç ilanı kategorisinde öyle bir cisim var ki ! Bir zamanlar araba olan bu demir yığını için (O kadar yanmış ki demir olma özelliği neredeyse kaybolmuş) sahibi ilan başlığına ''çok temiz'' yazmaktan geri kalmamış.

Sahibinden satılık araçlar arasında ''2010 FORD TRANSİT CONNET cok temiz'' başlığı altında açılan ilan görenleri şaşkına çeviriyor. İşte sahibinden.com adresinde yayınlanan ilginç araç ilanı ve araca ait resimler.