Trabzon AK Parti Milletvekili  Salih Cora,  "MHP Trabzon 1. sıra milletvekili adayı Koray Aydın'ın 900 oyla milletvekilliğini kaçırdık açıklamasının doğru olmadığını belirterek, "Biz Trabzon'da 5. milletvekilliğini büyük bir farkla aldık. 9.900 oy daha almış olsaydık, 6. milletvekilliğini almış olacaktık. Trabzon'da oyumuzu 64.500  artırarak, Trabzon'da bir rekora imza attık" dedi. 

Cora, yaptığı açıklamada gece gündüz hiç durmadan Trabzon halkının hizmetinde olacaklarını belirterek, "Hiç kimsenin şüphesi olmasın, biz Trabzon milliyetçisiyiz, bu şehrin insanına hizmet etmek boynumuzun borcudur. Trabzon'a layık olacağız, Trabzon'un emrine amade olacağız.Trabzon'un hizmetkarı olacağız, Trabzon'un yanında ve hizmetinde olacağız. Bu yükün altından hep birlikte çıkacağız" diye konuştu. 

AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon milletvekilimiz Sayın Süleyman Soylu'nun önderliğinde Trabzon'da ilçelere teşekkür ziyaretlerinde bulunduklarını da kaydeden Cora, "Bugün Sürmene, Köprübaşı, Hayrat, Of, Dernekpazarı ve Çaykara ilçelerine vatandaşlarımıza teşekkür ziyaretlerinde bulunduk. Bu ziyaretlerimiz 3 gün boyunca devam edecek. Biz seçimde gidilmedik yer, dokunmadı el bırakmadık, milletimize borcumuz var, bu borcumuzu ödemeye gayret gösteriyoruz. Milletimizin bizi sevinçle çoşkuyla karşılamaları bizleri son derece mutlu ediyor, aynı kararlılıkla, istikrarla, huzurla yolumuza devam edeceğiz, istikametimiz doğrudur, bu istikamette hedefimize doğru ilerleyeceğiz" diye konuştu.