AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, Tonya'da seçim çalışmalarına katılarak hemşehrileri ile bir araya geldi ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Beşel ve meclis üyesi adaylarına destek istedi.


BEŞEL'E VERİELECEK GÜÇ TONYA'NIN GELECEĞİNE VERİLECEK GÜÇTÜR
Osman Beşel'in gece gündüz demeden Tonya için mücadele eden çalışkan ve dürüst bir başkan olduğuna vurgulayan Salih Cora, "Tonyalılar'ın tabiri ile 2 kilo sağışan sığır ile 10 hızanı bakar. 1 lira ile 10 liralık iş yapar. Yaptığı hizmeti pazarlama yeteneğine sahip de bir insandır. Ona gözünüz kapalı herşeyi emanet edebilirsiniz. Ona verilecek güç Tonya'nın geleceğine verilecek güçtür" diye konuştu. 


DAHA FAZLA HİZMET YAPMAK İSTİYORUZ
Tonya'ya hastane müjdesini de veren Cora şöyle devam etti: "50 yataklı Tonya Devlet Hastanesi Kamu İhale Kurumu'na verildi ve 30 Nisan'da ihaleye çıkacak. Tonya'ya hizmet yakışır. Tonya birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece aşamayacağı dağ, açamayacağı kapı yoktur. Bu seçimler de bu yöre için çok önemli bir fırsattır. Yapacak çok işimiz, projelerimiz var. Hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine layıktır. Yapılan hizmetler yeterli mi derseniz; Daha çok hizmet yapmak istiyoruz. Allah bize güç kuvvet verdiği sürece hemşehrilerimizin emrinde olacağız. Allah bizi onlara karşı mahcup eylemesin. Bizi bağrına basan, bir evlat olarak kucaklayan hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz."