AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy’u ziyaret etti.

Başkan Gürsoy’un oldukça yoğun çalıştığını vurgulayan Cora, “Odası hiç boş kalmıyor. Gönül belediyeciliğini bizzat tatbik ediyor. Hemşehrilerimizin sorunları ile yakından ilgilenip anında çözüm üretmeye çalışıyor. Allah kolaylık versin. Başarılarını daim eylesin” dedi. Başkan Gürsoy da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Cora’ya teşekkür etti.

Milletvekili Cora ve Belediye başkanı Gürsoy ardından geçtiğimiz günlerde vefat eden Arsinli iş insanın İsmail Örnek’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Cora aile bireylerine baş sağlığı dileklerini iletirken, “Ankara'da bulunduğumuz sırada vefat haberini öğrendiğim bu nedenle cenazesine katılamadığım, değerli abim, gönül insanı, iş adamı İsmail Örnek'in ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Kendisi ile ayrı bir hukukumuz vardı. Arsin'e her geldiğimizde bizi hiç yalnız bırakmazdı. Ani ölümü bizi derinden yaraladı. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar ihsan eylesin. Mekanı cennet olsun” dedi.

Çebi’yi ziyaret etti

Milletvekili Cora, VakıfBank Doğu Karadeniz Bölge Müdürü olarak atanan Ömer Çebi’yi ziyaret ederek, “Bu zor ve yorucu görevde kendisine üstün muvaffakiyetler diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Bize Her Yer Trabzon mu? Sergisini gezdi

Milletvekili Cora, gazeteci, karikatürist, tiyatro yazarı ve oyuncusu Sn. Tamer Küçük Bey'in Trabzon Forum Alışveriş Merkezi'ndeki “Bize Her Yer Trabzon mu?" isimli Karikatür sergisini de ziyaret etti. Cora sergi ile ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı: “Trabzon'a özgü bir yorumla mizahta farklı bir çalışma ortaya çıkaran Tamer Bey'i tebrik ederiz. Başarılar dileriz.”