Trabzon’daki her proje ile yakından ilgilenen ve projelerin ilçelere kazandırılmasında büyük emek sarf eden Milletvekili Cora, Köprübaşı Kaymakamı Murat Ekinci, AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Orhan Erdoğan ve Belediye Başkanı Ali Aydın ile ilk önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret etti. 

Bu ziyarette AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Bahar Ayvazoğlu da yer alırken, Bakan İsmailoğlu’ndan Köprübaşı- Arpalı Grup Yolu son 11 km’sinin asfaltlanma sözü alındı.

Milletvekili Cora, Köprübaşı heyeti ile ardından AK Parti Grup Başkan Vekili Dr. Mehmet Muş’u ziyaret etti. Milletvekili Cora, Grup Başkan Vekili Muş’tan belediyenin makine parkına destek istedi. Belediyeye bir greyder bir de ekskavatör iş makinesi için Belediyeler Birliğinden yardım alındı. Her bir proje ile yakından ilgilenen MUŞ, sokak sağlıklaştırma projesi için de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştü.


Ziyaretler kapsamında daha sonra TOKİ Başkanı Ömer BULUT ve Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk ile görüşülerek yapılması planlanan TOKİ konutlarının projesi incelendi. Ayrıca Köprübaşı ilçesinde yapılacak spor kompleksi için Spor TOTO Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik bey ziyaret edildi. 

Ziyaretlerde Köprübaşı’nın taleplerini bizzat Milletvekili Cora iletirken, Sokak sağlıklaştırma projesi, makine parkının güçlendirilmesi, hükümet konağının yenilenmesi, Semt sahası yapılması, Karayolu ağındaki yolların asfaltlanması konuları görüşüldü.