AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, Trabzon’da bir dizi ziyaretler ve temaslar yaptı. Salih Cora, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Murat Zorluoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Cora ziyarette, “Yeni bir yönetim anlayışı modeliyle; birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içerisinde daha kararlı ve daha güçlü bir şekilde güzel hizmetlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum” mesajını verdi.
ÇARŞIBAŞI’NIN YAVUZ MAHALLESİ’NDE HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞTU
Ardından Çarşıbaşı’nda da bir dizi temaslarda bulunan Milletvekili Cora, Yavuz Mahallesi’nde hemşehrileri ile bir araya geldi. Hemşehrilerinin taleplerini dinleyen Cora, “Bizi var eden ve yaşatan ruh milletimizden aldığımız güçtür. Onlar varsa bizde varız. Birlikte güçlü ve büyük Türkiye'yiz” ifadelerini kullandı. İyi günde kötü günde hemşehrilerinin yanında olmaya çalışan, onların dertleri ile dertlenip, mutlulukları ile sevinen Cora, Yavuz Mahallesi’nde inşaattan düşerek hayatını kaybeden Mustafa Şeras isimli vatandaşın cenaze törenine de katıldı. 
DEKANLAR ÇALIŞTAYINA KATILDI
Şehirle ilgili bütün faaliyetlere katılmaya da özen gösteren Milletvekili Salih Cora, Trabzon Üniversitesi İlahiyat Fakültesi himayesinde düzenlenen 25. İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Toplantısı'na katıldı. Cora, buradaki mesajında da şu ifadeleri kullandı: “İlahiyat Fakültelerinin dekanlarının ilimizde toplanmalarından ve çalıştay yapmalarından dolayı büyük bir memnuniyet duyduk. Toplantının hayırlara vesile olmasını dilerim.”