AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Av. Salih Cora,  Memur Sen Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti. Memur Sen Trabzon Temsilcisi ve sendika üyeleri ile görüşen Cora, Memur Sen’in katkılarını çok gördüklerini söyledi. 7 Haziran seçimlerinin önemine değinen Cora, “Malum, 7 Haziran 2015’de milletvekilliği genel seçimleri yapılacak. 24. Dönem'de AK Parti’den 6. Sıra milletvekili adayıydım. Şimdi de tekrar aday adayı oldum. Siyaset hizmet makamıdır. Doğduğumuz, büyüdüğümüz şehri daha ileri götürme gayretidir. Siyaset bununla beraber bir davanın yaşama geçme mücadelesidir. AK Parti gibi bir davada siyaset yapıyoruz. Talip olduğumuz görevin zorluğunun farkındayız. Mesuliyetimiz milletimizin iradesine tam sadakatle bağlılıktır” dedi.

 Türkiye’nin önemli süreçten geçtiğine değinen Cora, “Türkiye çok önemli süreçten geçti. Memur Sen’le de kader ortaklığı yaptık. Türkiye’nin buraya gelmesinde Memur Sen’in çok büyük katkısı oldu. Parti kapatma davasında çok duygusal süreçlerden geçtik. Bu davada Memur Sen’in büyük emeği var. Geçmişte Memur Sen’in başörtüsü ve katsayı problemlerini biliyoruz. Biz de bunu ailece yaşamış bir kişiyiz. Ben öğretmen çocuğuyum. Ailemde de dört tane öğretmen var. Bir ablam baş örtüsü sorunundan dolayı okuluna gidemedi. Çok yüksek köyleri tercih ettik ki sorun olmasın diye. Çok stres yaşadı. O dönem taviz vermeden dimdik ayakta durmaya gayret gösterdik.  Bu bize bir dava ruhu oluşturmaya katkı sağladı. Siyaset mücadele sebat etmek gerekiyor. ‘’ifadelerini kullandı

 Teşkilatın içinden çekirdekten yetiştiğine dikkat çeken Cora ‘’ Ak Parti’nin her kademesinde görev yaptım. Sayın kurucu genel başkanımla yakın çalışmalarım da oldu. 2011’de 6. Sıradan aday oldum. Merkezdeki partilerde arka sıralarda olanlar küserler çalışmazlar. Biz bunu asla sıra meselesi görmedik. Birinci sıradaki aday ne kadar çalışıyorsa 6. Sıranın ondan daha fazla çalışması gerektiğinin vurgusunu yaptım. Çalışmalarımla halkımız nezdinde güzel bir izlenim bıraktığıma inanıyorum. O süreçte gençlerin de ufkunu açmış oldum. Genç siyasetçilerin önünü açtığını düşündüm. Kazanamadık ama hiç kopmadık. Kapımızı kimseye kapamadık. Sendikanın sorunlarını öncelikli sorun olarak gördüm. Bu davada en büyük emeği olanlardan birisi sizsiniz. Bize yetki verilirse sendikanın ve sendikanın mensuplarının sorunlarının farkındayız. Bunları öncelikli olarak takip edip sonuçlandıracağız. Çok önemli aşamalardan geçtik. Büyük badireler atlattık. Artık bunlara da eğilmenin zamanı geldi. Hangi makamda olursak olalım daima sizlerin yanında olacağız. Sizin duyduğunuz gibi duyup gördüğünüz gibi görüp hissettiğiniz gibi hissedeceğiz. Birlikte hareket edip birlikte başaracağız. Memur Sen’in destek ve dualarını istiyoruz. Önemli olan bu davaya hizmet etmek. Bu sorumlulukla hareket ediyorum” diye konuştu.