Yoğun bir tempo ile seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı  Salih Cora, merkez ilçe olan Ortahisar'da ziyaretlerini sürdürdü. Trabzon'u gece gündüz demeden adım adım dolaşan Cora, vatandaşlarla yakın temas kurmaya büyük bir özen gösteriyor.Gittiği her yerde ciddi bir ilgi gören Cora, sıkılmadık el bırakmıyor ve Trabzonluların kendisinden beklentilerini büyük bir önemle dinleyerek not alıyor.

Seçim çalışmaları sırasında gördüğü yoğun ilgiden dolayı memnun olduğunu ifade eden Cora, “Daha önce iki defa milletvekili adayı olmuştum. Trabzon'u her zaman karış karış gezen bir siyasetçiyim. Vatandaşlarımızı seçimden seçime hatırlayanlardan olmadık ve de olmayacağız. Bunu Trabzonlular gayet iyi bilmektedirler. Aramızda kurulan gönül köprüsünü çok önemsiyorum. Her zaman bize destek olan hemşehrilerimiz 1 Kasım'da da desteklerini daha da arttıracaklardır. Biz seçim gezilerimizde görüştüğümüz vatandaşlarımızdan bu ışığı aldık. İnşallah 1 Kasım'da sadece Ortahisar'da değil Trabzon'un her yerinde AK Parti oy patlaması yaşayacaktır.” dedi.

Trabzon'un daha yaşanabilir bir kent olması için yapılacakları hem kişisel olarak hem de parti olarak çok iyi bildikleriniifade eden Cora,”Trabzon'un çok daha gelişmiş bir kent olması adına reçete  bizim elimizde. AK Parti sıradan bir siyasi parti değildir. AK Parti icraatın, projenin, hizmetin partisidir. Allah'a şükürler olsun ki kadirşinas Trabzonlular bunu çok iyi biliyorlar ve her seçimde tercihlerini AK Parti'den yana kullanarak bizleri onore etmektedirler. Ancak 1 Kasım seçimleri Trabzon'a hizmet açısından farklı bir anlam taşıyor. Bildiğiniz gibi 7 Haziran sonrasında AK Parti'nin yer almadığı bir hükümet kurabilmek adına muhalefet partileri oyunbozanlık yaptılar ve koalisyon kurulamadı. Merkezi hükümeti milletin desteği ile kuramadan Trabzon'a hizmet getirmemiz zor. Bu nedenle 1 Kasım'da tüm hemşehrilerimizden Trabzon'un ve ülkenin geleceği için çok daha fazla destek istiyoruz. 1 Kasım gecesi seçim zaferini sadece AK Parti değil tüm Türkiye yaşayacak ve yeniden tek başına AK Parti iktidarı ile yarınlara çok daha güvenle bakabileceğiz.” şeklinde konuştu.