Trabzon'da, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Trabzonspor forması giyen Salih Dursun'un adının verildiği caddenin isminin değiştirileceği iddialarına Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu açıklık getirdi.
Bordo-Mavililerin Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel, tarafından katledilmesine Salih, kırmızı kartla cevap verirken bu durum dünyada büyük ses getirmişti.

Başkan Sağıroğlu, Salih Dursun’un adının verildiği caddenin isminin değiştirilmeyeceğini kaydederek, “Salih Dursun, Türkiye’ye mal olmuş sporcu bir kardeşimizdir. Salih Dursun yapmış olduğu hareketiyle Trabzon’un, Trabzonspor’un, taraftarların tercümanı olarak hareket etmiştir. Bütün spor otoriteleri Trabzonspor’un haksızlığa uğradığını ve o maçın katledildiğinin beyan ediyorlar.

Salih Dursun’un hakeme kırmızı kart göstermesi maçı iyi idare edemediğini ifade ediyor. Salih Dursun Caddesi yerinde duruyor ve durmaya da devam edecektir. Salih Dursun’un Trabzon’dan gitmesi bu durumu değiştirmeyecektir. Salih Dursun’un, sergilediği onurlu davranış karşılığı olarak isminin caddeye verilmesini uygun bulduk. Biz burada olduğumuz müddetçe de değişmeyecektir. Bizden sonra başkaları başka türlü karar alırsa, ona da biz karışamayız.” Dedi.