Şalpazarı’nda son üç dönemde görev yapan belediye başkanları bir araya gelerek, birlik beraberlik mesajı verdiler

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde Belediye Başkanı Refik Kurukız, kendisinden önce belediye başkanlığı görevinde bulunan Fehmi Cengiz ve Mehmet Muhcu ile birlikte belediye makamında bir araya geldiler.

Tonya eski Belediye Başkanı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Ahmet Kurt, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, AK Parti Şalpazarı eski İlçe Başkanı Metin Günay’ın da katıldığı buluşma ilçedeki birlik ve beraberlik adına çok önemli mesajlar verildi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ziyaret sonrası yaptığı açıklamada: “Gerek seçim döneminde gerekse seçimden sonra her fırsatta, eski belediye başkanlarımız, siyasi partilerimiz, belediye meclis üyelerimiz, sivil toplum örgütü temsilcilerimiz, muhtarlarımız ve halkımızla hizmet için el ele vererek hareket edeceğimizi söyledik. Bizden önce belediye başkanlığı yapmış olan başkanlarımız bizim için değerlidir, önemlidir. Onların tecrübelerinden her zaman faydalanacağız. Bizim makam ve mevki sevdamız olmadı, olmayacak. Bizim sevdamız Şalpazarı’dır. Her zaman ben değil biz mantığı ile hareket ettik. Bu güzel ilçenin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için bu birlik ve beraberliğin devam etmesi şarttır.” diye konuştu.