Seçtiler mi? Konsantre mi olamadılar, Onazi’nin yokluğu mu etkiledi, Olcay mı tutmadı, direklerden dönen iki top Trabzonspor’un gardını mı düşürdü… Her neyse kararı sizler verin.

Bir an önce gol bulma ümidiyle Sosa, Yusuf, Abdulkadir, Olcay ve Rodallega ile gol arayan Trabzonspor’dan özellikle ilk yarı hiç kimsenin memnun olabileceğini sanmıyorum. Şu da bir realitedir söylemeden geçmeyeceğim; bir futbol takımı her maçını geçen Fenerbahçe maçı gibi oynayabilir mi? Oynayamaz ancak dün akşamki maçta neredeyse gelene geçene yenilen Kayserispor karşısında ilk yarı hatta bana göre geç gelen müdahaleye kadar Sosa, Yusuf, Uğurcan ve Hüseyin vardı sahada. Böyle olunca da bu takımdan üretkenlik beklenemez. Dolayısıyla gol de son dakikalara kaldı… 

Şimdi gelelim sadede… Kazanmak güzel deyip kazanan haklıdır demeden eksikleri görüp Konya maçına ona göre hazırlanmak gerekir. Futbolda hele hele Trabzonspor gibi bir takımda alınan galibiyeti, alınacak galibiyetlerle taçlandırmak gerekir. Zira Trabzonspor, sıradışı takım değildir de ondan bunu söylemek istiyorum. Şampiyonluk yıllarında Ahmet Suat hocam Trabzonspor’a başarılı demek için şampiyonluk görmek gereklidir derdi. Şimdi galibiyet güzeldir dedik ya, ondan çok daha güzeli yaşanıyor Bordo Mavili takımda. Çok daha güzellikler de yaşanacağına inancım tamdır. Şu an takımda pırıl pırıl gelecek vadeden 4 gencimiz var. Bakın bu sayı iskeleti tamamlarsa yani en az 6-7’yi bulduğunda bu iş tamamdır. Bayrakları flamaları çıkarın şampiyonluk görmedim diyenler; zaman yakındır hazır olun.