Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın son maçları bugün yapılacak Kasımpaşa - Çaykur Rizespor, Kayserispor - Medipol Başakşehir ve Bursaspor - Eskişehirspor karşılaşmaları ile son bulacak.  

İddaa 4 büyükler arasında en zayıf halka olarak Trabzonspor'u görürken bordo-mavililerin son Osmanlıspor mağlubiyetinin ardından 10.00 olan şampiyonluk oranı 12:00'a yükseldi. 

Bu haftada Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 3-2 yenmesiyle birlikte İddaa'da, şampiyonluk oranları değişti. Ligin başında Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna 1.60 oran verilirken, 6. haftanın sonunda 1.75 olarak değiştirildi. Galatasaray'ın şampiyonluk oranı sezon açılışında 2.90 iken 6. hafta geçildiğinde bu oran 2.50'ye düştü. 
Beşiktaş'ın oranı daha da azaldı

Fenerbahçe'yi 3-2'lik skorla geçen Kara Kartal'ın İddaa'da şampiyonluk oranına sezon başında 5.50 verilirken, Sarı Lacivertliler'le oynadıkları maç sonrasında bu oran 4.50'ye indi. Trabzonspor'un ise en son aldığı Osmanlıspor mağlubiyetinden sonra oranı 10.00'dan 12.00'ye yükseldi. Bu durumda Sarı Lacivertliler yine şampiyonluğun en favori takımı olurken Galatasaray 2., Beşiktaş 3., Trabzonspor ise 4. sırada şampiyonluğu kazanabilecek takım olarak gösterildi.