Samsun’da düzenlenen Play Tenis Kulübü Turnuvası’na trabzonlu genç sporcular damga vurdu. Trabzon Büyükşehir Belediyespor Tenis Kulübü adına yarışan 3 sporcu ile güzel başarılara imza atan ekip, şampiyonluklarını diğer turnuvalarda da devam ettirmek istiyor. 9 yaş grubunda İbrahim Ulaş Çıkrıkçı şampiyon olurken, Bartu Aydınocak 10 yaşta grubunu 3. bitirdi. 8 yaşta ise mücadele eden İpar Turan başarılı oyunuyla madalyaya uzandı.
Güzel bir başarıya imza attıklarını söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediyespor Tenis Kulübü Antrenörü Halit Şar, “Alt yapımızda turnuva oynayabilecek 8-9-10 yaşlarında 7 sporcumuz bulunuyor fakat turnuvaya 3 sporcu ile katıldık. 3 yıldır alt yapımıza büyük önem gösteriyoruz. Sporcularımızla yoğun bir şekilde çalışıyor, sürekli olarakta performanslarını ve gelişimlerini yaptığımız ölçüm ve performans testleri ile takip ediyoruz.Bu konuda hem kulübümüzün baş antrenörü hemde Trabzon Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi olan Prof.Dr.Selami Yüksek hocamızın kulübümüze büyük katkıları olmaktadır.

Bu çocuklarda bu çalışmamızın ilk ürünleri ve müsabakaya gidebilecek düzeye geldiler.Bu çocuklar inşallah ileride başarılı iyi sporcular olacak ve peşlerinde gelecek olan diğer sporcularımızada örnek olacaklardır” ifadelerini kullandı. (Tahsincan Deveci)