Beraberinde Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Turan, Belediye meclis üyesi ve AK Parti Gurup Başkanvekili Fahrettin Aksoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altınbaş ile birlikte toplantı öncesi mahalle esnafını ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, daha sonra mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altınbaş toplantının açılışında yaptığı konuşmada, mahalle toplantılarının ikincisini Sanayi Mahallesi’nde yaptıklarını belirterek, bundan sonra belirli aralıklarla bu toplantıları sürdüreceklerini söyledi.
Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Sanayi Mahallesi sakinlerini bir ve beraber görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bu birliktelik hizmet aşkımızı artırıyor. Bizler ne yapmışsak sizlerin sayesinde yapıyoruz. Birlikten güç doğar. Yapılanlara omuz vermek, halka anlatmak, insanlarla paylaşmak başarının temel düsturudur” dedi.
Trabzon Belediyesi olarak vatandaşların katkılarıyla önemli projelere imza attıklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Sanayi Mahallemize 4010 metre karelik alana 770 ton asfalt serildi. 400 metre yol ıslahı, 2182 metre kare beton yol, 240 metre tretuar, 1100 metre korkuluk yapıldı. Trabzon Belediyesi Teknik hizmet Birimleri inşaatı tamamlandı. 2. El Oto Galericileri sitesinin yapımına başlandı. Belediye Teknik hizmet birimleri ile yapımına başlanan ‘İkinci El Oto Galericileri Sitesi’nin tamamlanmasıyla Sanayi Mahallesi daha da hareketlenecek. Bunun yanında eksiklerimizde olabilir. Bu eksiklerimizi çözüme kavuşturmak için sizlerin arasındayız” dedi.
Sunumun ardından Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyerek sorularını cevapladı.