Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nurcan Göç, Şanlıurfa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı ve her iki kurulun icra komitesi üyeleri, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’na, etkinliğin düzenlenmesindeki destekleri nedeniyle teşekkür etti.

Kadınların çalışma hayatında yer alması, özellikle girişimci olmalarını önemsediklerini belirten TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, bu konuda yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Hacısalihoğlu, iki kentin girişimci kadınlarının başlattığı bu hareketin turizm ve diğer iş kolları olmak üzere artarak sürmesi dileklerini de iletti.

Şanlıurfa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı ise, Trabzon ve Şanlıurfa arasında başlayan bu etkinliğin diğer kurullara da örnek olacağını ümit ettiğini vurguladı.

Ziyaretin sonunda TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Yazmacı’ya Trabzon’u anlatan yağlıboya bir tablo hediye etti. Yazmacı da Hacısalihoğlu’na çeşitli hediyeler takdim etti.