61 SAAT HABER SERVİSİ-Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası'nda geçtiğimiz gün yapılan ve mevcut başkan Ayhan Taflan ile Semih Sarıalioğlu'nun yarıştığı seçimlerde Ayhan Taflan 201 oy alarak yeniden başkan seçilmişti.

Seçimin ardından Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odasına başkan adayı olan Semih Sarıalioğlu açıklamalarda bulundu. Sarıalioğlu açıklamasına kongreye katılan delege, basın mensuplar, oda başlanlarına ve üyelere teşekkür ederek başlayıp "Sektördeki sıkıntılardan dolayı, seçime sekiz gün kala adaylığımızı açıkladık, bu kısa çalışma süresince mevcut yönetimin üye iletişim bilgilerinin bizimle paylaşılmamasından dolayı üyelerimizin tamamına ulaşamadık, üyelerimizden özür dileriz.” dedi.

Sarıalioğlu "Buna rağmen aldığımız oy küçümsenemeyecek sayıdadır, Kongre gününe kadar sahada olduk, kongre salonundaki tüm engellemelere karşı sizlere projelerimizi sunduk, seçim neticesinde saygıdeğer delegelerimiz mevcut yönetime dört yıl daha vize vermiştir, bizlere de bu yönetimi denetleme görevi verilmiştir, seçilen yönetimi kutlar, başarılar dileriz.” diye konuştu