Açılış Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’ın yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.
MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Ak Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur dün yaptığı açıklamada yeni parti binasında yeni rekorlara imza atacaklarını belirterek şunları söyledi: “Maçka’da merkezde güzel bir binaya taşındık. Partimize yakışır bir yerde hizmete girdik. Miting gibi bir törenle Bakanımız Süleyman Soylu’nun da katılımıyla beraber açılışımızı gerçekleştirdik. Açılış törenimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.”

MAÇKA HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

“Ak Parti olarak Maçka’da yüzde 69 gibi rekor bir oya imza attık. Yeni yerimizde Maçkalı vatandaşlarımızla birlikte yeni rekorlara imza atacağız. Biz ilçemize daha iyi nasıl hizmet veririz onun düşüncesindeyiz. Maçka her şeyin en iyisini hak ediyor. Bunu da sağlamak için elimizden ne geliyorsa yapacağız.