11 Ağustos 2017 tarihinde bölgede operasyon yapan TSK mensuplarına yardım ederken şehit düşen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan Bülbül'ün acısı hala dinmedi. Bülbül'ün ağabeyi Çağlar Bülbül yaptığı açıklamada ''Geçen yıl bugün kardeşim bizimleydi ama şehit edildiği gün özellik bizim açımızdan daha farklı bir acı hissediyoruz.'' dedi. 

O GÜN NELER OLMUŞTU

Maçka İlçesi kırsalında Köprüyanı Mahallesi Vazelon Manastırı yakınlarında dün güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasındaki çatışma çıkmıştı. Çatışmada Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik, kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde şehit olmuştu. 15 yaşındaki Eren Bülbül isimli gencin ise PKK'lı teröristleri girdikleri bir evden erzak çalarken görüp güvenlik güçlerine haber verdiği ortaya çıkmıştı. Eren Bülbül, PKK'lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle giderken terörist kurşunlarına hedef olmuştu.

"BİRİ DE ÇIKIP DEMİYOR Kİ EREN İYİ Kİ VARSIN"

Ağır yaralanan 15 yaşındaki Eren Bülbül yaşamını yitirmiş, Eren'in şehadeti ailesini ve ülkeyi yasa boğmuştu. Eren Bülbül'ün sosyal medyadaki Facebook hesabından yaptığı "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" paylaşımı  Twitter'da TT olmuştu. 

Şehit Eren Bülbül'e vefatının birinci yıl dönümünde Allah'tan rahmet diliyoruz.