Ordu’nun Mesudiye ilçesi Topçam bölgesinde teröristlerin kurduğu pusu sonucu şehit olan 3 askerin cenazesi, düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. 

Mesudiye’nin Topçam bölgesinde terörist unsurların görüldüğü bilgisi üzerine araziye intikal edilirken teröristlerin kurduğu pusu sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hamdi Karagöz, Jandarma Er Doğan Kaya ve Jandarma Er Muhammed Ali Sarı için Ordu-Giresun Havalimanı'nda tören düzenlendi. Törene Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Giresun Valisi Hasan Karahan, AK Parti Ordu milletvekilleri Oktay Çanak ve Metin Gündoğdu, CHP PM Üyesi İdris Yıldız, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Giresun Jandarma Bölge Komutan Vekili Tuğgeneral Ercan Yaşin, Ordu Jandarma Garnizon Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, protokol mensupları, belediye başkanları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.



Törende şehit Jandarma Uzman Çavuş Hamdi Karagöz'ün eşi Duygu Karagöz, eşinin tabutu başından uzun süre ayrılamadı. Duygusal anların yaşandığı törende Duygu Karagöz, törenin başından sonuna kadar eşinin tabutuna sarıldı. Törenin ardından şehit cenazeleri askeri uçağa taşınırken, alanda bulunan vatandaşlar hep birlikte tekbir getirmeye başladı. 

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hamdi Karagöz’un naaşı Konya’ya, Jandarma Er Doğan Kaya’nın naaşı Sivas’a, Jandarma Er Muhammed Ali Sarı’nın naaşı da Kırşehir’e gönderildi. Aynı terör saldırısında ağır yaralanan Jandarma Er Burak Seyrek ile Jandarma Er Ufuk Tamalı’nın tedavileri ise sürüyor.