Programına AK Parti Beşikdüzü İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başlayan Çebi daha sonra İlçe başkanı Harun Demirci ve partililer ile beraber Beşikdüzü Yeşilköyspor’u ziyaret etti. Kazandıran bol oyunlu Casino Siteleri listesi. Sıcak bir şekilde karşılanan Çebi’ye Beşikdüzü Yeşilköyspor atkısı hediye edildi. 
Yöneticiler ve futbolcular ile bir müddet sohbet ederek amatör futbolun sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Çebi “Ben de amatör bir sporcuydum. Sıkıntıları çok iyi biliyorum. Ama bu işin kaynağında tüm sıkıntılara rağmen çok çalışmak yatıyor. Daha önce görev yaptığım Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda birinci hedefimiz Eğitimli, ahlaklı ve başarılı sporcu yetiştirmek olmuştur. Her sporcunun önceliği eğitim ve güzel ahlak olmalıdır. Bir alanda başarılı olabilirsiniz, şampiyon da olabilirsiniz ama onu taşımak ve camianızı temsil etmek ise eğitim ve ahlaklı davranışlarla mümkün olacaktır. Bunun tersi bir durumda önce kendinize, sonra ailenize ve en nihayetinde de ait olduğunuz camiaya zarar verebilirsiniz” şeklinde konuştu. 


Amatör sporlara olan desteğin de 24 Haziran’dan sonra artarak devam devam edeceğini söyleyen Çebi Beşikdüzü Yeşilköyspor yönetici ve oyuncularına başarı diledi.
Daha sonra Beşikdüzü Liman Bölgesi’ne geçen AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Selçuk Çebi burada Poyraz Yolları ve Yelkencilik kulüplerini ziyaret etti. Kano ve yelken sporu yapan gençlerle sohbet ederek başarı diledi ve akabinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Beşikdüzü ilçe Müdürlüğü’ne giderek, burada çalışmalarını sürdüren sporcu ve eğitmenler ile sohbet etti. Beşikdüzü’nün eğitimin Beşiği olduğunu söyleyen Çebi “Beşikdüzü eğitim açısından Trabzon’umuzun gözbebeği ama görüyorum ki sporda da bu hedefe doğru yürüyor.” İfadelerini kullanıp destek sözü verdi. Ardından genç sporcuların isteklerini kırmayarak Beşikdüzü limanında yelkenliler ve kanolar eşliğinde kısa bir deniz turu yaptı. 


Beşikdüzü ziyaretlerinin ardından Araklı’ya geçen Selçuk Çebi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ve AK Parti Genel Başkan yardımcısı Hayati Yazıcı’nın da katıldığı iftar programına hemşehrileri ile bir araya geldi. 
Fatih Mahallesi’nde kıldığı teravih namazının ardından Faroz Mahallesi ve Beşirli Sahili’ndeki vatandaşlar ile sohbet eden Çebi programını sonlandırdı.