Daha sonra Ortahisar 'a geçen Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Selçuk Çebi programına Ortahisar ilçesine bağlı Cumhuriyet Caddesi esnafını ziyaret ederek başladı. Esnafla ve işyerlerinde bulunan vatandaşlarla sohbet eden Çebi 24 Haziran seçimleri için hayır dua ve desteklerini istedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Selçuk Çebi daha sonra İmperial Hastanesi'ne geçerek, tedavi gören vatandaşlar ve yakınları ile sohbet edip moral verdi. Herkesin AK Parti iktidarı öncesindeki hastanelerin durumunu çok iyi hatırlaması gerektiğini söyleyen Selçuk Çebi "Dünyanın en büyük nimeti sağlıktır. Ne kadar malınız, mülkünüz olsa da sağlığınız el vermediği sürece hepsi yalan olur. Hastanelerde sıra bekleyen, doktorla görüşmek ve ameliyat günü alabilmek için milletvekili araya sokulduğu günlerden, tek telefon ile istediğiniz hastaneden istediğiniz saatte randevu alınabildiği günlere geldik. Çok şükür şimdi de Türkiye'nin en büyük yatırımlarından biri olan Şehir Hastanesi'ni Trabzon'umuza kazandıracağız. Birlik, Bereket, Bolluk ve daha sağlıklı günleri hep beraber göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Çebi daha sonra Ortahisar da bulunun Fatih Mahallesi'ne geçerek mahalle teşkilatının organize ettiği iftar programına katıldı ve akabinde Aydınlıkevler Camii'nde kıldığı teravih namazının ardından vatandaşlar ile sohbet edip desteklerini istedi.

Programının son bölümünü ise Ganita sahil bölgesinde bulunan vatandaşlarla sohbete ayıran Çebi çay davetlerini geri çevirmeyerek vatandaşlar ile bir müddet sohbet edip destek istedi.