Bayramın 2. Günü meydan Parkı’nda Trabzon Belediyesi ve Trabzon Valiliği’nin ortaklaşa düzenlediği bayramlaşma töreninde ve ardından AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma töreninde vatandaşlarla bayramlaşan Selçuk Çebi ardından EYOF Parkı’na geçerek burada bulunan vatandaşlar ile bayramlaştı.

Daha sonra Hacıkasım Mahallesi’ne geçen AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Selçuk Çebi, burada bulunan vatandaşlar ile bayramlaşmasını sürdürdü.

Çebi, Hacıkasım Mahallesi’de doğru yürüdüğü sırada bir otobüs durağında oturmakta olan 8 kişilik aileye selam verdi ve ilginç bir durum ile karşılaştı. Anne , Baba , akrabalar ve çocuklardan oluşan ailenin Elazığ’dan Trabzon’a gezmek için geldiklerini ancak kalacak otel bulamadıklarını öğrendi. Elazığlı vatandaş “Trabzon’a 2 günlük bir ziyarette bulunalım dedik ancak kalacak otel bulamadık. Geceyi ya bu durakta yada camiide geçireceğiz” ifadelerini kullanınca Selçuk Çebi telefonu aracılığıyla yaptığı görüşmeler sonrası Elazığlı aileye kalacak yer temin etti. Çebi “Ailemiz, güzel Trabzon’umuzu ziyaret etmek için Elazığ’dan buralara kadar gelmiş. Turizm sezonu olması dolayısıyla otellerimizde yer bulamamışlar. Eskiden Trabzon’da bir otel vardı ve yetiyordu. Artık onlarca sayıda olmasına rağmen belirli dönemlerde yer bulmak zor oluyor. Bu aslında Trabzon turizmi açısından sevindirici bir durum. Diğer yandan ailemizin bir mağduriyeti var. Bizlere düşen Trabzon misafirperverliğini onlara göstermektir. Çok şükür ailemize kalacak yer temin ettik. Artık gönül rahatlığı ile Trabzon’numuzun güzelliklerini ziyaret edip, memleketlerine dönebilirler. Bize milletimizin duası yeter” ifadelerini kullandı.

Selçuk Çebi’ye teşekkür eden aile hatıra fotoğrafı çektirip, geceyi geçirecekleri Boztepe Mahallesi’ne hareket ettiler.