Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili Selçuk Çebi, seçim çalışmalarının arasında bulduğu her fırsatta Trabzon amatör sporları ile ilgili organizasyonlara katılıyor. 
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Trabzon Valisi Yücel Yavuz ile birlikte Akyazı Şenol Güneş Kompleksine ziyarette bulunan Çebi, burada amatör ve profesyonel spor kulüpleri için yapılacak olan, UEFA standartlarına uygun 2 adet tribün inşaatının projesini yerinde incelediler. Projeye onay alındığı ve ihale aşamasına en kısa sürede geçileceği belirtildi. Trabzon futbolu için önemli bir yatırım olacak proje için 8 Milyon 500 Bin TL harcanacağı öğrenildi.


AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Selçuk Çebi daha sonra Hamamizade Kültür ve Sanat Merkezi’nde Amatör spor kulüpleri ile bir araya geldi. 100’ü aşkın spor kulübünün katıldığı ve 40 bin adet spor malzemesi dağıtım organizasyonda konuşma yapan Çebi “ Ahlaklı, Eğitimli ve başarılı sporcular yetiştirmek bizim en büyük görevimiz. Bir insan yetenekleri ile dünya şampiyonu olabilir ancak iyi bir ahlak ve eğitim ile de efsane olur. Siz değerli antrenörlerimizden efsane olacak sporcular yetiştirmenizi arzu ediyoruz.” İfadelerini kullandı.


Selçuk Çebi kendisinin de amatör bir sporcu olduğunu belirterek “Ben de sizin içinizden gelen biriyim. Burada dünya şampiyonluğu yolunda beraber çalıştığım arkadaşlarım ve hocalarım bulunuyor. Aktif spor yaptığım zamanlarda çalıştığımız salonların koşulları çokta sağlıklı değildi. Duş almak bile başlı başına bir sorundu. Şimdi şehrimize yapılan spor yatırımları ile bu sorun çok şükür giderildi. Ancak yine sorunlar yok mu? Tabiiki var. Sizin düşüncelerinizin, yaşadıklarınızın her ayrıntısını biliyorum. Çözüm noktasında daha aktif olabilmek adına bir yola çıktım ve 24 Haziran seçimlerinde sizlerin desteğini istiyorum. Çünkü bir er ailesinde güçlü değilse hiçbir yerde güçlü olamaz. Sizlerden ailem olarak desteğinizi istiyorum” ifadelerini kullandı.

Selçuk Çebi daha sonra organizasyona katılan 100’ü aşkın spor kulübüne 40 bin adet spor malzemesi dağıtımını bizzat kendisi gerçekleştirdi.