Kaleli ailesinin belalısı olan Vedat yine şeytani planlarını sürdürdü. Hırsından Yiğit'i annesi Nefes ve Tahir'den kopartmayı kafasına koyan Vedat, harekete geçti ve Yiğit'i aldı. Vedat'ın şimdi ise aklındaki yeni planı Yiğit ve Nefes'ide alıp ABD'ye kaçmak. Sen Anlat Karadeniz 28. yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? Yeni bölümde neler olacak? Tüm detayları ahaber.com.tr adresimizden takip edebilirsiniz...
Peki, Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında neler oluyor? İşte, Sen Anlat Karadeniz 28. yeni bölüm fragmanı...

SEN ANLAT KARADENİZ REYTİNG LİSTESİNDE YİNE ZİRVEYİ KAPTIRMADI

 Sen Anlat Karadeniz son bölüm tüm kişilerde %14,14 izlenme oranı ve %33,94 izlenme payı, AB'de %9,77 izlenme oranı ve %25,17 izlenme payı, 20+ABC1'de ise %11,08 izlenme oranı ve %25,86 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Geçen sezonun adından sıkça söz edilen reyting rekortmeni Sen Anlat Karadeniz bu sene de kendi gününde ve saatinde birinciliği kimselere kaptırmamaya devam ediyor. Dizi, çarşamba akşamına yine damgasını vurdu ve tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu.

SEN ANLAT KARADENİZ 27. SON BÖLÜMDE NELER OLDU? SON BÖLÜM FULL İZLE

Yiğit Tahir'e baba diyor!

Yiğit'in başına bir şey geldiğini hisseden Nefes oğlu için çırpınırken yanında Tahir vardır. Yiğit'i geri getireceğine söz veren Tahir, Nefes'in ardından şimdi de Yiğit'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Tahir dört bir yanda çaresizce Yiğit'i ararken, Yiğit kimin eline düştü?

Mercan, Nazar'ın yaşadıklarına son verebilmek için çabalamaktadır. Azimle iyileşmeye çalışan Mercan, kardeşinin yaralarına merhem olabilecek mi? Nazar için ayağa kalkıp Vedat'ın karşısına çıkabilecek mi?

Hiç tatmadığı baba sevgisini Tahir'de bulan Yiğit, baba özlemini dindirmeye çalışırken Vedat baba olmanın ne olduğunu sorgulamaktadır. Oğlunu geri almayı kafasına koyan Vedat, nasıl bir planla geri dönecek?

VEDAT'TAN SİNSİ PLAN YİĞİT VE NEFES'İ DE ALIP ABD'YE KAÇACAK!

Nefes'in Tahir ile evlenmesini halen hazmedemeyen ve mutluluklarını kıskanan Vedat çılgına döner. Oğlu Yiğit'i alıp Nefes ile birlikte ABD'ye kaçırmanın planları yapar ve bu plan için hazırlıklara başlar. Amacı ise Tahir'i deliye döndürmek hayata küstürmek istemesidir. Peki 31 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümde (28. Bölüm) neler olacak? Sen Anlat Karadeniz 28. Bölüm fragmanı yayınladı. Sen Anlat Karadeniz son bölümü tek parça izlemek için tıklayın...

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yiğit'in başına bir şey geldiğini hisseden Nefes oğlu için çırpınırken yanında Tahir vardı. Yiğit'i geri getireceğine söz veren Tahir, Nefes'in ardından şimdi de Yiğit'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Tahir dört bir yanda çaresizce Yiğit'i ararken, Yiğit kimin eline düştü? Mercan, Nazar'ın yaşadıklarına son verebilmek için çabalamaktadır. Azimle iyileşmeye çalışan Mercan, kardeşinin yaralarına merhem olabilecek mi? Nazar için ayağa kalkıp Vedat'ın karşısına çıkabilecek mi? Hiç tatmadığı baba sevgisini Tahir'de bulan Yiğit, baba özlemini dindirmeye çalışırken Vedat baba olmanın ne olduğunu sorgulamaktadır.