Peki, Sen Anlat Karadeniz 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Mercan Vedat yerine Berrak'ı asmak üzereyken Tahir son anda onu kurtarıyor. Ancak gizlice yapılanlardan haberi olmadığı için Nefes'ten hesap soruyor. Vedat'ı kaçıran kadınlar tutuklu yargılanmalarına karar verildikten sonra hapishaneye gönderiliyor. Saniye'nin yaşanan son olaydan sonra dayanacak gücü kalmıyor. Vedat; Nazar, Asiye, Mercan, Berrak ve Nefes'in hapiste olduğunu hayal ederek onlarla adeta alay ediyor. Onlara "Ben size demiştim, kasa her zaman kazanır" diyor. İşte son bölüm özeti ile dizi hakkında merak edilenler…

Sen Anlat Karadeniz 36. son bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde; Vedat kendisine yapılanların hesabını sormak için harekete geçerken, Asiye, Mercan, Berrak ve Nefes Vedat’ın elinde delil olmadığını zannederek çok rahat işlerine devam ederlerken kapılarına polis dayanınca ne yapacaklarını şaşırırlar. Kadınlar tutuklanma istemi ile mahkemeye sevk ediliyor. Vedat onları hapiste çürüteceğine dair yemin ederken, Tahir, Vedat’ın evini basıyor. Peki, Sen Anlat Karadeniz 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte 36. bölüm izleme linki…

SEN ANLAT KARADENİZ 37. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz

37. Fragman burada yayınlanacak...

 

SEN ANLAT KARADENİZ 36. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Vedat kurtulmuştur. Cep telefonundan Nefes’i arar. Mercan’ın onu asmaya geldiğini anlatır. Kurtulduğunu ama başka birisinin asıldığını söyler. Nefes telefonu kapatır. Vedat, Mercan’ın Berrak’ı asması için dua eder. Yolda Fikret’i arayarak yardım ister. Bu sırada Mustafa Tahir’i arayarak kadınların bir işler çevirdiğini söyler. Tahir haberinin olduğunu onların bulunduğu yere gittiğini söyler.

VEDAT’IN YERİNDE BERRAK VAR

Nazar,Berrak’ın evde olmadığını anlayınca, Murat’ı arayarak onun Vedat’ı öldüreceğini hemen yayla evine gitmesini ister. Mercan, arabanın gazına basmadan geçmişte Vedat ile ilgili yaşananları hatırlar. Arabayı hareket etmekte kararsızdır. Vedat’ın yerinde olan Berrak ölümle pençeleşmektedir. Mercan tam gaza basacakken Tahir yetişir. Mercan’ın yanına gittiğinde Nefes’in anlattıkları aklına gelir. Hemen eve girer. Berrak’ı ölümün kıyısından kurtarır.

VEDAT FİKRET’E OLANLARI ANLATIYOR

Vedat’ı yoldan alan Fikret’in adamları onu eve getirir. Vedat’a ormanda ne işi olduğunu sorar. Vedat yolunu kaybettiğini söyler. Fikret olanları anlatmasını söyler. Asiye, Mercan, Berrak, Nazar ve Nefes’in bir olarak onu kaçırdığını söyler. Fikret şaşırır. Vedat hepsinin elinde olduğunu söyler. Vedat, kadınların hapiste olduğunu hayal ederek, onlarla adeta alay eder. Bu sırada Fikret ciddi olarak onları şikayet edip etmeyeceğini sorar.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜM İZLE

BERRAK KENDİNE GELİYOR

Berrak kendine gelir. Mercan, özür dilemeye çalışır. Berrak kimsenin suçlu olmadığını bir suçlu varsa onun da Vedat olduğunu söyler. Tahir. Nefes’e böyle birşeyi nasıl yaptığını sorar. Berrak onun suçu olmadığını Vedat’ı kaçıranın kendileri olduğunu söyler. Tahir, vedat’ın nerde olduğunu anlamaya çalışır. Berrak olanları anlatınca durum aydınlanır.

FİKRET KAMERA KAYITLARININ PEŞİNDE

Fikret, Vedat’ın evden ayrılmasından sonra. Vedat’ın kadınların yaptıkları ile ilgili elinde kamera kayıtlarının bulunduğunu söylemesinin ardından onun evindeki adamını arar. Bu sırada Vedat da evine gelmiştir. Mustafa eve gelince Asiye onu karşılar. Mustafa tek kelime etmeden odasına gider. Asiye şaşırır. Bu sırada Berrak ve Nefes’i evlerine bırakan Tahir, Nefes’e ona söylemesi gerektiğini söyler.