61 SAAT HABER SERVİSİ-Çekimleri Trabzon’da yapılan ATV ekranlarında yayınlanan ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisi, şiddet ve tecavüz sahneleri eleştirilerin en büyük odağı haline gelirken, Türkiye’de yaşanan bu acı gerçeği açıkça milletin gözüne soktuğu için de övgüler alıyor.

KTÜ’YE YARADI!

Diziyi takip eden vatandaşların sosyal medya hesapları üzerinden Trabzon’u öven paylaşımlar yaptığı, aynı zamanda bu sene üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerinde diziden etkilenip, tercihlerinde Trabzon’u ilk sırayı alacaklarını belirttikleri görüldü. Dizi sonrası yazılan bazı paylaşımlar ise şöyle; "Sen Anlat Karadeniz dizisini izledikçe KTÜ yazma isteğim artıyor." , "Sen Anlat Karadeniz'i izledikçe insanın KTÜ'de okuyası geliyor.", " Bu dizi deliler gibi ders çalışıp KTÜ'ye  gitmem için beni baya motive ediyor ya beğendim bunu."

TATİL İÇİN TRABZON’U SEÇECEKLER

Reytinglerde birinci sırayı alan Sen Anlat Karadeniz dizisini izleyen bazı vatandaşlar yaz tatili için planlarını Trabzon üzerine yaptığı görülürken, dizinin Trabzon’un tanıtımında önemli bir yer edindiği görüldü.

TRABZONLULAR’DAN UYARI

Trabzonlu bazı vatandaşlar ise dizin Trabzon’u tanıttığı o yüzden yapımcı ve senaristlerin  bazı sahnelerde biraz daha dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

İŞTE BAZI PAYLAŞIMLAR