Ayşegül-Ali Şahin çiftinin güzel kızı Seren ile Keziban-Bilal Dal ailesinin oğlu Talha Dal’ın nikah merasimleri Trabzon’da düğün törenleri de Elazığ’da gerçekleştirildi.
Şahin ailesinin yakın dostlarının da onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadığı muhteşem düğün töreni ise iki şehrin de adeta kaynaşması oldu. 
Elazığ Valisi Trabzonlu Çetin Oktay Kaldırım’ın da katılarak onurlandırdığı görkemli düğün töreninde hem Karadeniz hem de Doğu Anadolu yöresinin halk oyunları ve müzikleri eşliğinde unutulmaz bir gün yaşandı.
Zorlu Grand Otel İşletme Müdürü Ali Şahin’i dostları Elazığ’da da yalnız bırakmazken, Şahin sosyal medya hesabından bütün dostlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.  
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, Zorlu Otel Yönetim Kurulu Başkanı Osman Terzi, otel personelinden bir kısmı, Şahin ailesinin yakın dostu Viyana’da yaşamını sürdüren Trabzonlu işadamı Hüseyin Tütüncü, Naci Bülbül ve çok sayıda aile yakınının da katılımıyla Elazığ’da uzun süre unutulmayacak bir düğün törenine şahitlik ettiler. Düğün için Şahin ailesinin yanında olan dostları bu arada Elazığ ve çevredeki turistik yöreleri gezerek bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. 
Şahin ailesi bu arada kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı da Dal ailesine teşekkür ederek, “Tanıştığımız ilk günden bugüne kadar alçakgönüllülükleri, sıcak kanlılıkları ve misafirperverliklerinden ötürü Dal ailesine sonsuz teşekkür ederiz” dediler.