TS Gold Tur Yöneticisi Buğra Bayraktar ve Furkan öztürk böyle bir organizasyonu gerçekleştirmekten duyduğu derin mutluluğu şu cümlelerle dile getirdi; ‘Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ülkeyi emanet ettiği çocuklarımız için bizler ne yapabiliriz diye düşündük ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ile koordine halinde Bahçecik Sevgi Evindeki çocuklarımıza güzel bir gün yaşatalım dedik. Çocuklarımızı evlerinden alarak süslü araçlarımız ile Uzungöl’e getirdik. Hepsi öylesine mutlu oldular ki, bu mutluluğun tarifi yok. Çocuklarımızı bir nebzede olsun sevindirmek, onların yüzünde tebessümü görmek inanın dünyaya bedel bir olay.

14 Mart Dünya Kadınlar gününde de bu toprakların kazanılmasında büyük minnet borcumuz olan kadınlarımızı analarımızı, bacılarımızı ücretsiz olarak misafir etmiştik.

Sevgi evlerindeki çocuklarımıza da 23 Nisan Çocuk Bayramında bayram havasında bir tatil, bir gezi düzenlememizde emeği büyük olan Sosyal Hizmet İl Müdürümüz Sayın Ahmet Kurt’a, Bahçecik Sevgi evleri yöneticilerine, öğretmenlerine, görevlilerine canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Geleceğin teminatı çocuklarımız için, bu ülkenin bu şehrin evlatları için TS Gold Tur olarak her zaman üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Organizasyonumuzda bizlere katkı sağlayan Yuma Oyuncak Mağazasına, Sofra Restaurant’a ve Ali Baba Lokumları işletmelerine de ayrıca teşekkür ediyoruz’ ifadelerini kullandı.

PAHA BİÇİLMEZ MUTLULUK

Organizasyonun hayata geçmesi için büyük emek sarf eden Furkan Öztürk ve Buğra bayraktar böylesine özel bir günde, çocukların mutluluğuna ortak olmaktan büyük gurur duyduklarını belirterek ‘Dünyada her şey iş, maddiyat, ticaret değildir. Bazen sebep olduğunuz bir gülüş büyük kazançlara bedeldir. Biz böyle bir gün yaşadık, sevgi evlerindeki sevgi dolu çocuklarımızla çocuk olduk, onlara abilik yaptık, oynadık, eğlendik, yedik, koştuk gezdik. Ve onların mutluluğuna ortak olmanın çok büyük sevincini yaşadık. Onların gözlerideki mutluluk bizlerin ne kadar doğru bir iş yaptığını bizlere bir kez daha gösterdi’ ifadelerini kullandı.

Aralarında Uzungöl’ü ilk kez gören çocuklarında yer aldığı 27 kişilik gezi grubuna katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden çocuklar ‘Biz bugün çok mutluyuz, bizler için böyle bir gezi düşünenlere teşekkür ederiz. Uzungöl çok güzelmiş, bizimle çok güzel ilgilendiler, hediyeler verdiler, güzel yemekler yedik, oyunlar oynadık, bayram ettik desek yalan olmaz. İyi ki Atatürk bize bu ülkeyi bu bayramı emanet etmiş’ ifadelerini kullandılar.