Trabzon eski Belediye Başkan Yardımcısı Necip Sevinç’ten Trabzon Kent Konseyine sert eleştiri...

Sevinç, yaptığı tespitte, “Bugün, hemen şimdi çok değer verdiğim bizim gibi Trabzon sevdalısı entelektüel , etkili bir  makamda bulunan arkadaşımdan haber aldım.  TMMOB Trabzon Şubesi Şehir Hastaneleri konusunda uzman Nejdet Kıran Yazıcı ve Ankara’dan da uzmanların katıldığı bir komisyon ile ,şehir hastaneleri kriterleri çerçevesinde Trabzon’da  yer tespit çalışmalarını yapıyorlarmış. Gerçekten çok sevindim. Ayrıca çöp tesislerininde Araklı Turup da yapılamayacağını 31 kriter ışığında belirleyerek, bakanlığa bu 31 kritere uygun 7 ayrı yeri belirleyip verende bu ekipmiş ki bizler demeç veren siyasetçiler olduğunu sanıyorduk. Teşekkürler. İşte örnek sivil toplum örgütü.. Bunlar çoğalmalı” ifadelerini kullandı.


Sevinç, sözlerine şu şekilde devam etti: “Reklamsız bir şekilde Kaşüstü kavşak alt geçidini de projelendiren, kamu oyunu aydınlatan bu örgüt. Tekrar teşekkürler..
Bu arada Kent konseyinin tamamen Büyük Şehir Belediyemizin emir komutası altında çalıştırıldığı, istemediği hiç bir sorunu gündemine alamayacağınıda tekrar teyitledim.
Bundan önce yazdığım yazıda sıcak koltuklardan vazgeçemeyen, haklı gerekçeleride olsa üst değer makamdaki ilgiliye ne olur ne olmaz diye çekinip söyleyemeyenlerden kastım, Trabzon tüm yerel siyasetcileridir. Yanlış anlaşılmasın. Olmaz diye söyleyemeyen”