31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri’nde Arsin Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı müracaatında bulunan Dr. Seyit Hisoğlu, seçim çalışmalarının startını verdi.

İlçe esnafını ziyaret eden Hisoğlu, esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor. Aday adaylığı açıklamasında ‘Ortak akıl’ vurgusu yapan Hisoğlu, vatandaşın ayağına giderek görüş ve önerilerini dinlemenin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Hisoğlu açıklamasında, halka hizmetin halkla ve Hakk’la gerçekleşeceğine değinerek, “AK Parti, bayrağın hep daha yükseklere çıkarılarak vatandaşa en iyi hizmeti getirmenin hakim olduğu dava partisidir. Biz, vatandaşa hizmetin vatandaşla birlikte gerçekleştirilebileceğini en başından beri savunuyor ve uyguluyoruz. Partimizin deklare ettiği, sosyal yardım-istihdam bağlantısının güçlendirilmesi ve "İstihdam Dostu Sosyal Yardım Anlayışı" doğrultusunda yeni mekanizmalar oluşturulması hedefinin hayata geçirilmesi için esnafımızın ve halkımızın görüş ve önerilerini dinliyoruz. Halka hizmetin yine halkla ve Hakk’la gerçekleşeceğini biliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Hisoğlu, esnaf ziyaretlerine devam edeceğini, sivil toplum kuruluşlarıyla da yakın zamanda bir araya geleceğini ve toplumun her kesimini dinleyeceğini de sözlerine ekledi.