Trabzon'un Arsin İlçesi'nde, 31 Mart yerel seçimleri için AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan Seyit Hisoğlu, yaptığı bir basın açıklaması ile birlikte adaylık sürecinde desteğini gördüğü herkese teşekkür etti.

Hisoğlu açıklamasında mevcut başkan Erdem Şen'e de ayrıca teşekkür ederken; yeni dönemde aday gösterilen Sait Gürsoy'un başkan seçilmesi için çalışmaya devam edeceğinin de altını çizdi. İşte Hisoğlu'nun açıklamaları...

''Çok kıymetli Arsinliler,

Değerli dava arkadaşlarım,

31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için partimizden aday adayı olarak siz değerli hemşehrilerimize hizmete talip olduk. 
Arsin’de, iki ay boyunca esnafımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Her kesimden vatandaşımızı dinlerken, partimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gerek ülkemizde, gerek ilçemizde gerçekleştirdiği yatırımları da dinlettik. 
Arsin’de gönüller kazanmayı ve gönüller yapmayı 17 yıldır gerçekleştiren bir partinin mensubu olarak vatandaşımızın memnuniyeti ve sevgisiyle karşılaştık. 
Bizler, Aday Adayı olan birbirinden değerli tüm arkadaşlarımızla birlikte önce hizmet diyerek bu yola çıktık. Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Arsin için Sayın Muhammet Sait Gürsoy’u belediye başkan adayı olarak açıklamış ve AK Belediyeciliğin yeni hizmetkarını bizlere tevdi etmiştir. 
Öncelikle, üç dönemdir ilçemize büyük bir gayret ve samimiyetle hizmet eden belediye başkanımız Sayın Erdem Şen’e teşekkür ediyorum. Bizler, teşkilat ve AK dava bilinciyle sahada ve vatandaşın yanında olmaya devam edecek ve adayımız Sait Gürsoy’un yüksek bir oy oranı ile seçilmesi ve hizmeti devam ettirmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Ben ve tüm ailem aday benmişim gibi çalışacak ve seçim süresince tüm desteğimizle adayımızın yanında olacağız. 


Gönül belediyeciliğini teşkilatımızın tamamına yayarak vatandaşıma ulaşacak ve gerekli çalışmayı hep birlikte yürüteceğiz. 
Bu süreçte şahsımıza destek veren herkese can-ı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Aday adayı olan tüm arkadaşlarıma son derece mütevazi ve samimi bir ortamda önce partimiz bilinciyle sahada hareket ettikleri için ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum. Sürecin kazananı Arsin ve davamız olmuştur. Bu anlayışla yerel seçimlerde ilçemizin kazananı inşallah yine partimiz olacaktır. 
Biz, halkımızın gönlünü kazanabildiysek başarmışız demektir. 
Bu anlayış ve düşüncelerle herkese teşekkürlerimi sunarım. 
Kalın sağlıcakla.
Saygılarımla;

Dr. Seyit Hisoğlu''