Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün İstanbul’da gerçekleştirilen görüşme sonrası AK  Parti Trabzon il başkanlığına atanan Sezgin Mumcu ile Ortahisar İlçe başkanlığına atanan Selahattin Çebi için tebrik mesajları art arda geldi

AK Parti Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörü eski İl Başkanı Haydar Revi : Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile AK Parti Trabzon İl Başkanı olarak belirlenen değerli dava arkadaşım, il başkan yardımcım Dr.  Sezgin Mumcu’yu ve Ortahisar İlçe Başkanı olarak belirlenen  Selahattin Çebi'yi tebrik ediyorum. Devraldıkları bu görevleri daha ileri taşıyacaklarına inancım tamdır. Rabbim bu kutlu davada başarılar nasip eylesin.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora : Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Partimizin İl Başkanlığı görevi tevdi edilen kıymetli dava arkadaşlarımız Sezgin Mumcu ile Ortahisar İlçe Başkanlığı görevi tevdi edilen Selahaddin Çebi Başkanlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta : Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevine atanan Sayın Sezgin Mumcu'yu tebrik ediyor, değerli kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığına atanan Selahaddin Çebi"yi tebrik ediyor, değerli kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum.

Omuz omuza, gönül gönüle...

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar:  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevine getirilen Sezgin Mumcu ve AK Parti Ortahisar  İlçe Başkanlığı görevine getirilen Selahaddin Çebi’yi tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu: Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 'ın tensipleri ile Partimizin İl Başkanlığı görevi tevdi edilen kıymetli yol arkadaşlarımız  Sezgin Mumcu  ve Ortahisar İlçe Başkanlığı görevi tevdi edilen Selahaddin Çebi Başkanlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu: Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevine getirilen Sezgin Mumcu ve Ortahisar İlçe Başkanlığı görevine getirilen Selahaddin Çebi Başkanlarımızı tebrik ediyorum. Hayırlı olsun...