2010 yılında 2 yıl Of SGK Müdürlüğünü yürüten Öztürk,2012 de Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdür yardımcılığına atandı.Yardımcı olarak görev yaptığı kuruma SGK İl Müdür Vekilliği görevine getirildi.

Öztürk Her zaman olduğu gibi Kurum içinde bütün aldığı görevleri en iyi şekilde başarılı çalışmaları sonunda önemli görevler aldığını, bilgi ve birikimlerimizi Vatandaşlarımızın sıkıntı ve sorunlarını çözmek için uğraşacaklarını belirtti.

Orhan Öztürk Kimdir?

Çaykara Çambaşı Mahallesinde doğdu.1990 yılından itibaren Bağkur Trabzon İl müdürlüğünde memur olarak göreve başlayan Öztürk kariyerinde başarılı işlere imza attı. Uzun yıllar kurum ana hizmet birim görev yaptı. 2004 yılında açılan şef kadrosunun sınavlarını kazanarak Şırnak Bağlar il müdürlüğüne şef olarak atandı. Burada 6 ay görev yaptıktan sonra Bağkur Trabzon il müdürlüğüne şef olarak geri döndü. Tahsis şefi olarak göreve devam ederken yasaya istinaden kurum sosyal güvenlik il Müdürü oldu. 2010 yılının Kasım ayında Of SGK Merkez Müdürlüğüne vekâleten atandı. Burada geçirdiği başarılı 2 yılın ardından Trabzon SGK İl müdürlüğüne yardımcı olarak  atandı. SGK Trabzon eski İl Müdürü Musa Bulut’un Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü’ne Daire Başkanı olarak atanmasıyla boşalan SGK Trabzon İl Müdür Vekilliği görevine Orhan Öztürk atandı.

Çaykara Gazetesi haber merkezi ve yönetimi olarak Orhan Öztürk’e başarılar diliyoruz.