61SAAT HABER SERVİSİ - İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü 3. sınıf öğrencisi Sibel Ünli’den haber alamayan ailesi 2 gün önce polise kayıp ilanında bulundu. Polis, üniversiteli genç öğrenciyi bulmak için çalışma başlattı. 
Samatya Sahili’nde, kayalıkların üzerinde çanta gören çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çantanın iki gün önce hakkında kayıp başvurusunda bulunulan 20 yaşındaki İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü 3. sınıf öğrenicisi Sibel Ünli’ye ait olduğunu tespit edildi. 

İSTİSMARCI SİYASİ USLÜP
Sibel Ünli’nin ölümünden önce yaptığı bazı paylaşımlar ise ölümünün ekonomik gerekçelerle olduğu iddiasına neden oldu. 
Bu iddialara ise AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yanıt verdi. 
Ailesinin ölümün ekonomik olmadığı yönündeki ifadelerini kaynak gösteren Cora, “Bir genç kızımızın intiharı, hayatını sona erdirmesi, nedeni ne olursa olsun hepimizi üzmüştür. Lakin her intihar vakasını ekonomik bir nedene bağlamayı alışkanlık haline getirmek muhalif zihniyet için çirkin ve istismarcı bir siyasi üsluba dönüşmüştür. Toplumsal infial için masa başında kargaşa üretimi yapanlar, provokatör kalemler var. Aile açıklama yaptı: "yok böyle bir şey" dedi. Yine ikna olmuyorlar. Hükümeti eleştireceğim diye gözleri dönmüş saldırıyorlar. Allah’tan korkmaz, kuldan utanmaz oldular” ifadelerini kullandı. 

PAYLAŞIMLARINDE NELER YAZMIŞTI?

Hatırlanacağı üzere Ünli, 9 Ekim tarihli tweetinde “Gidecek yerim yok, yaşanmaya değer bir hayatım da" paylaşımını yaptıtı. 
Sibel Ünli, soru sorma platformu “Curious Cat” de kendisine “Eline 20 bin lira geçse ilk ne yaparsın?” sorusuna ise "kibele1903" mahlasıyla “KYK (Kredi ve Yurtlar Kurumu) borcumu öderim” cevabını vermişti. 
Aynı platforma 12 gün önce neden hastaneye yattığını soran bir takipçisini ise “Majör Depresyon” diyerek yanıtlamıştı. 
Ünli, 7 Kasım'da yaptığı paylaşımda da "Bir liraya karnımı doyurabilir miyim enter. Yemekhane kartımda para kalmamış sadece bir liram var" demiş, yeni yıl dileğine ise 'iş bulmak' yazmıştı.