14. Türkiye Sigorta Acenteleri Zirvesi’ne TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Hazine ve Maliye Bakanlığı Sigortacılık Genel Müdürü Murat Kayacı, Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Başkanı Levent Korkut, Halk sigorta Genel Müdürü Bülent Karan, HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, Fiba Emeklilik Genel Müdürü Erol Öztürkoğlu, TTSO Yönetim Kurulu Üyesi Güven Küçükosman, TTSO meclis üyeleri, TÜSİD Başkanı İbrahim Sertel, USEP Program Koordinatörü Ayşe Lale Yolsal, İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hakan Turgut, sektör temsilcileri ve diğer ilgililer katıldı.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, iş dünyası başta olmak üzere hayatın her alanında sigorta sektörünün gün geçtikçe önemli hale geldiğini belirterek, “Sigorta konusunda farkındalık her geçen gün artıyor” dedi. Başkan Hacısalihoğlu, zirveye katılan tüm misafirlere de teşekkür etti ve faydalı olması dileğinde bulundu.

14. Türkiye Sigorta Acenteleri Zirvesi’nde daha sonra “Acente işletmeciliği nasıl daha etkin ve başarılı yapılabilir” konulu panel gerçekleştirildi. Zirvenin son bölümünde ise katılımcılara teşekkür plaketi takdim edildi.