61SAAT HABER SERVİSİ - Erzurum-Karayazı Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığında Kayyum olarak görev yürütürken yaklaşık 1,5 yıl önce Siirt Valisi olarak atanan Ali Fuat Atik, ilde yaptığı hizmetlerle kısa sürede herkesin sevgisini kazandı. 
Vatandaşın arasına karışan, burada herkesin dertlerini dinleyen Trabzon Vakfıkebir İlçesi doğumlu Vali Atik, ilde bir çok sorunla da yakından ilgileniyor. 
Trabzonsporluluğunu ise her noktada dile getiren Vali Atik, korumalarını bile Trabzonsporlu yaptı. Mesai saatleri haricinde akşamları Trabzonspor eşofmanları ile şehirde dolaşan Vali Atik, bugün Hamsi Festivali Kapsamında Siirt’e gelen Trabzonspor TIR’ını ziyaret eden 20 öğrenciyi de Trabzonsporlu yaptı. 
15 Temmuz Demokrasi Meydanında bulunan Trabzonspor TS Club TIR’ını ziyaret eden 20 öğrenciye Eruhlu İş Adamı Mehmet Dündar, Mardin Gönüllüleri Derneği Başkanı İsa Dal, Mardin Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Aydın’ın katkıları ile Trabzonspor forması hediye etti. 
Öğrenciler arasında yer alan Enes isimli çocuğun Galatasaraylı olduğunu ve daha önce hiç Vali görmediğini söylemesi ise burada renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin hepsi artık Trabzonsporlu olurken, Vali Atik’in kendileriyle yakından ilgilenmesiyle de alandan mutlu ayrıldılar.