Ordu'da 15 gündür haber alınamayan kişi, Giresun'da ormanlık alanda ölü bulundu.
Alınan bilgiye göre, İstanbul'da eşi ve 3 çocuğuyla yaşayan 45 yaşındaki Recai C, 15 gün önce memleketi Ordu'nun Fatsa ilçesine geldi. O günden bu yana kendisinden haber alamayan yakınları, durumu emniyet yetkililerine bildirdi.

Aile yakınları aynı zamanda, Recai C'nin bulunması için bir televizyon programına katıldı. Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, programa telefon bağlantısıyla katılan kişileri de yakın takibe aldı. Recai C'nin eşiyle ilişkisi olduğu iddia edilen komşu Mevlüt S'nin kullandığı otomobil, güvenlik kamerası ve MOBESE aracılığıyla incelemeye alındı.

Mevlüt S. ve arkadaşı Ferdi B'nin kiraladıkları otomobilin, Recai C'nin kaybolduğu günün gece saatlerinde Giresun'a gittiği ve ertesi gün sabah saatlerinde Fatsa'ya geri geldiği güvenlik kameralarına yansıdı. Ayrıca Recai C. ile arkadaşı Barkın G'nin aynı akşam bir marketten alışveriş yapmaları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

- Ceset, ormanlık alanda bulundu

Bunun üzerine Fatsa Emniyet Müdürlüğü, Giresun Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekipleri bölgede ortak arama çalışması yürüttü. Bu kapsamda, Giresun'un Dereli ilçesine bağlı Pınarlar köyündeki ormanlık alanda Recai C'nin cesedi bulundu. 

Yaban hayvanları tarafından bir bölümünün parçalandığı belirlenen ceset, otopsi işlemleri için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Otopsinin ardından ceset, cenaze aracıyla Recai C'nin memleketi Fatsa ilçesindeki evine getirildi.

Recai C'nin cenazesi, yarın öğle vakti kılınacak namaz sonrası ilçeye bağlı Ilıca Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

- Eşi de gözaltına alındı

Emniyet ekipleri, olaya ilişkin Mevlüt S, Kenan G. ile eşi Hamide G. ve oğlu Barkın G'yi gözaltına aldı. Recai C'nin eşi Sevgi C. de şüpheli sıfatıyla İstanbul'da gözaltına alınırken, Fatsa'ya getirilmek üzere yola çıkarıldı. Şüpheli firari Ferdi B'nin de bulunması için arama çalışmaları devam ediyor.

Ferdi B'nin, Recai C. ve Mevlüt S. ile kaldıkları cezaevinde tanıştıkları, yaklaşık 5 ay önce serbest kaldıkları belirtildi. 

Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.