Yapmış olduğu bir çok proje ile Yetim Öksüzlere, Engelli ve Yardıma muhtaç  vatandaşlara   her türlü desteği veren Of Kaymakamı Tuncay Sonel’e YOYAV tarafından şükran plaketi verildi.

12-18 Aralık Yoksullarla Dayanışma Haftası etkinlikleri kapsamında  Yoksullara Yardım ve Eğitim Vakfı tarafından Ankara Dedeman Otel’de düzenlenen törende ödülünü  Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül’in elinden alan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmek şahsım adına gurur verici bir olay.Yol yaparız, bina da yaparız ama siz eğer en uzak köy ya da mezradaki yetim ve öksüzümüzü, engellimizi, yardıma muhtaç vatandaşlarımızı unutursanız ona sahip çıkmazsanız yaptığınız diğer işlerin hiçbir önemi olmaz. Yetim ve öksüzleri sevindirmek, engellilere sahip çıkmak, kimsesizlerin ve özellikle de yaşlıların  gönlüne girmek çok önemlidir. Kısaca  taşrada arkasızların arkası olmak bizleri mutlu ediyor diyerek duygularını dile getirdi.

Yoksullarla Dayanışma Haftası töreninin açılış konuşmasını yapan YOYAV Başkanı İbrahim Ateş,dayanışmanın, insani ilişkilerin iyileşmesinde ve toplu kalkınmanın teminindeki rölüne değinerek”Dayanışma ile düşmanlar dize, dostlar dile getirilir.” dedi.

Törene, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, TBBM eski Başkanı Köksal Toptan,  Milli Savunma Eski Bakanı Vecdi Gönül, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, YOYAV Başkanı İbrahim Ateş ve çok sayıda davetli katıldı.