61SAAT HABER SERVİSİ


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde vatandaşlarla buluştu. İlçe Merkezinde yapılan mitinge Bakan Soylu’nun yanı sıra  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

BIÇAKÇIOĞLU: ORHAN BIÇAKÇIOĞLU KARDEŞİNİZ ÇALIŞTI MI?

Programda konuşan yeni dönemde aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, vatandaşlardan helallik aldı. “Bu Orhan Bıçakçıoğlu kardeşiniz çalıştı mı, yaptı mı, hakkınızı helal ediyor musunuz? O zaman bende size hakkımı helal ediyorum. Harun Demirci Başkanı yerime başkan seçiyor muyuz?” diye sordu. Vatandaşlar bu sorulara “Evet” yanıtını verdi. 

DEMİRCİ: CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK YATIRIMLARI.. 

Yeni dönemde AK Parti’den aday gösterilen Harun Demirci ise, “sahadayız çalışıyoruz Gidilmedik yer sıkılmadık el bırakmıyoruz. Allah’ın izniyle halkımızın desteğiyle 31 Mart Cumhur ittifakının zaferi olacaktır. 2014 yerel seçimlerinde belediye bakanımız seçilen Orhan Bıçakçıoğlu ile birlikte Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını kazandırdık. İlçemizin her noktasında yatırımlarımız hızla yükseliyor” diye konuştu. 

ZORLUOĞLU: KENTSEL DÖNÜŞÜM VE 18 UYGULAMALARI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zorluoğlu ise, “Beşikdüzü ilçemiz Trabzon’un batıya açılan yüzü.. Şehrimizin adeta vitrini.. Aramızda esnaf olan kardeşlerimiz vardır. Esnafımız vitrinine nasıl özen gösteriyorsa biz de Harun başkan ile beraber Beşikdüzü ilçemizi gözümüzün bebeği gibi bakacağız ve her türlü hizmeti götüreceğiz. 
Burada kentsel dönüşüm, 18 uygulamaları ile ilgili sakıntılar olduğunu biliyorum. Bunları Harun başkan ile oturup konuşuruz.. Bu bizim görevimiz.. Burada çözülemeyecek hiçbir mesele yoktur. Kalanlarına da biz talibiz.. Biz 31 Mart için sizin desteğinizi istiyoruz. Bu işi iyi yapacağına inandığımız için istiyoruz. Belediyecilik, yöneticilik bizim işimizdir iddialıyız, sizden oy istiyoruz” dedi. 

SOYLU: BEŞİKDÜZÜ GÜÇLÜ MESAJ VERİYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu miting sırasında Beşikdüzülülülerin miting alanını doldurmasını ilk olarak yorumladı. “Pazar olmasına rağmen Allah razı olsun, Beşikdüzü var ya buradan her yere güçlü mesaj veriyor” diyen Bakan Soylu, “Sağ olun var olun Beşikdüzü… 31 Mart’a hazır mısınız? 31 Mart’ta sandıkları patlatmaya hazır mısınız? Harun Demirci Başkan ile altın bir 5 yıl için destan yazmaya hazır mısınız (Evet yanıtını alınca) Allah Razı olsun sizden…” dedi.

-    Şeitlerimizin kanını yerde bırakırsak bu millet ize hesap sorar. 
-    Bu terör konusunda bbizden kimse acıma beklemesin. Uyuşturucu konusunda kimse acıma beklemesin. Memleketime zulmetmeye çalışanlara karşı FETÖ konusunda kimse bizden acıma beklemesin. Beşikdüzülüler namus ve şeref sözüdür. Bu konuda acımasız olacağız, acımasız olacağzı. 
-    Bana çok sert kızıyor değil mi sert konuşuyorum diye.. siz kızmıyorsanız da bazıları kızıyor. Ne yapacağız. Kandilin vekilleri var ya PKK’nın vekilleri. Ben onlara milletin vekili demiyorum. Milletin vekili demeyi kendime zulüm sayarım. Onlar terör örgütünün vekili.. 
-    Ne olacak mış? Güya Apo’nun İmralı’dan serbest bırakılması için milletvekilleri 10 -1 5 vilayette yürüyüş yapacakmış.. Bende dedim ki sizi yürüten adam değildir.. Bana kızıyorlar. İçişleri Bakanı öyle konuşur mu? Okulların etrafında uyuşturucu satıları var. Ne yapacağım “hadi satmayın” Yok ya.. Benim ülkemin huzurunun bozulmasına, gençlerin zehirlenmesine yol açacaklar bende yumuşak yumuşak davranacağım. Ne demişiz. “Okulların etrafında uyuşturucu satıcı varsa ayaklarını kırın”.. Yanlış mı dedik. Dedikte orada mı bıraktık. Hayır… 
-    Büyük mücadele yapıyoruz. 57 bin uyuşturucu satıcısın kodese tıktık. 
-    Bu Kılıçdaroğlu var ya bizim karşımızda ne varsa savunuyor dönüyor diyor ki, “uyuşturucu satılarını atıyorlar yazık onların yöneticilerini niye atmıyorlar?” sor bakalım atıyor muyuz atmıyor muyuz.. 300 tane uyuşturucu liderini kulağından tutup hapse attık. 
-    Plan Bütçe Komisyonundaydık. O PKK’nın kolu olan Parti’nin vekili deki, “Sizin asker polis, jandarmalarınız işgal askeridir” dedi. Nerede, Hakkari’de, Şırnak’ta.. Söyleyeceğimizi usturuplu bir şekilde söyledik. Anlayacakları dilden konuştuk. Bilirsiniz ben onların anlayacakları dilden konuşmasını iyi bilirim.. 
-    Ben konuşmazsam onlar rahat etmiyor. 
-    Neymiş teröristlerin cenazelerine gidecekler miş.. Hadi gidin görelim.. Kolay mı öyle… 
-    Onu orada o konuşanı değil onu oraya taşıyana bakmak lazım. Arkasında duran Kılıçdaroğlu’na, CHP’ye, onlara oy isteyene, onun için CHP’li kardeşlerimi uyarıyorum. Bu yol yanlış yoldur. Milletimizin tasvip etmeyeceği yoldur. 
-    Terörle mücadelede buraya kadar geldik. Ne yapacağız kaseti başa mı saracağız. 15 bin terörist vardı, kaç kaldı 700… Kafalarını çıkaramıyorlar.. 
-