61SAAT HABER SERVİSİ -  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Araklı İlçesinde miting yaptı.. Bakan Soylu’nun ilçe merkezinde düzenlediği mitinge AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Of Belediye Başkanı ve AK Parti Of Belediye Başkan adayı Salim Salih Sarıalioğlu, MHP Trabzon Eski Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Bakan Soylu, "Bu millete yıllardır eziyet verdiler. Kandilin arkasında Amerika var.. Irak’ın kuzeyinde devlet kuracaklardı. Tayyip Erdoğan akıllarını aldı, akıllarını.. 
Afrin’de bir terör yerleşkesi oluşturacaklar. Amerika oraya binlerce silah yardım yapacak. E sonra, Türkiye’nin güneydoğusu ile kültürel siyasi bağını kesecekler. Anadolu’da kıs kıvrak halde bırakacaklar. 
Türkiye’nin dünyanın en önemli geçiş güzergahını engellemeye çalışacaklar. 
Bunu Tayyip Erdoğan yaptırmadı. Irak ve İran ile bir araya geldi, meseleye müdahale etti. 
Verdiği mesaj netti: “Ey dünya biz karar vermedikçe, biz bu coğrafya’da kimseye oyun kurdurmayı” O kadar basit.. 
dünyaya verilen en büyük mesajdır.. 
Şunu söylemek istiyorum. Çok açık ve net. O gezi olaylarından sonra IMF’yi dünyadan kovduktan sonra yeni bir oyunun içine sokuyorlar. 
Kılıçdaroğlu4nun adım attığı yerde ot biter mi? SSK’yı batır dı mı? CHP’yi de batıracak. Ben düşünmeyim, CHP düşünsün.. Öyle işler yapıyor ki.. Belediye Meclislerini HDP, PKK’lılardan müteşekkil ediyor. Kimler haraç toplayanlar, milislik yapanlar.. PKK bayrak adına slogan atanlar, bayrak taşıyanlar.. Önümüzdeki 4,5 yılı zehir edecek. 
İstanbul’da, İzmir’de, Ankara’da her yerde Allah muhafaza sokak ismi değişecek. 
Belediye meclis toplantıları, TBMM gibi değildir. Orada biraz hır gür olur her kes yerine oturur. Dilekçiye verdiği andan itibaren orada kavga kaos, kıyamet kopacak. Bu nefret tohumunu, Kılıçdaroğlu Türkiye’nin her yerine yapmaktan çekinmiyor.” 
 

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..