Filmin yönetmen ve oyuncu ekibinin katılımıyla gerçekleşen gala programına yoğun ilgi vardı.

Filmin gala gösterimi öncesinde Uğur ALBAYRAK, Ekin UZUNLAR, Serkan AYDIN&Buğrahan DENİZOĞLU, Merve YAVUZ söyledikleri türküler ve kemençe eşliğinde seyircileri horonda çoşturdular.

Akabinde sahneye davet edilen filmin oyuncularına plaket ve çiçek takdimi yapıldı.

Filmin yönetmeni Adem KILIÇ, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU ve Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı kısa kısa takdim ve teşekkür konuşmaları yaptılar.

Mustafa Demir konuşmasında karadeniz kültür ve sanatının gelişmesi için hep destekçi olduk bundan sonrada desteğimiz devam edecek.

Film ekibinin başarılarının devamını diliyorum dedi. Ve oyuncular ile seyirciler salona geçilerek hep birlikte kahkaha tufanı olan sinema filmiyle buluştular.

TDF Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir MERİÇ yaptığı açıklamada; Gala programımıza katılan Beylikdüzü Belediye Başkanımız Ekrem İMAMOĞLU, TDF Genel Başkanı Mustafa DEMİR ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Trabzon ve Çaykaralılar Derneği, Giresun Federasyonu, Amasya Federasyonu, Tokat Federasyonu, Sinop Dernekleri Federasyonu, Güngören Trabzonlular, Beylikdüzü Trabzonlular, Sultangazi Trabzonlular, Bahçelievler Trabzonlular, Sultanbeyli Trabzonlular, Esenyurt Trabzonlular, Diriliş Gençliği Dernekleri, İstanbul Üniversiteleri Trabzonsporlular Topluluğu, Arel ÜniTS, Nişantaşı ÜniTS, Rahatsuz Tayfa, Bordo Mavi adamlar temsilcilerine, yerel basındaki temsilcilerimize, sanatçı arkadaşlarımıza, kemence ve klavyecimize, gala sunumunu gerçekleştiren Sibel ÇUBUKÇU ve Oğuzhan USTA'ya, fotoğraf çekimleri için Şükür SUİÇMEZ'e, filmin galasına katılım gösteren tüm izleyicilerimize teşekkür ediyorum. Filmin gala programına evsahipliği yapan Torium AVM yetkililerine ve Gala programı organizasyonunu başarıyla gerçekleştiren TDF Gençlik Kolları Yönetimine, komisyon sorumluları TDF Genel Sekreteri Hüseyin ZENGİN, Başkan Yardımcısı Tuncay SAYAR'a ayrıca teşekkür ediyorum, ifadelerini kullandı.