Sürmene'nin birçok mahallesinde birçok noktada aynı anda heyelan meydana gelince Sürmene Belediyesi yetişemez oldu. Gece geç saatlere kadar devam eden Heyelan Ormanseven ve Küçükdere Mahallelerinde 2 Vatandaşın evini tehlikeye attı.

Küçükdere Mahallesinde Yaşar Yılmaz adlı bir şahsin Evinin hemen başından kopan binlerce ton ağırlığındaki kaya evinin önüne düşmesi ile korkulu anlar yaşamalarına sebep oldu. Fırtına Çamburnu ,Baştimar, Kastel ,Aşağıovalı, Ormanseven, Muratlı ,Yukarıovalı ve daha birçok mahallede ulaşımı engelleyecek şekilde yol boyu heyelanlar oluşmasına sebep oldu. Sürmene Belediye Başkanı Üstün Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün; Sürmene merkez ve Mahallerimizde olmak üzere çok yağış aldık aşırı yağışla birlikte birden çok mahallemizde ,birçok noktada Aşırı Yağmur ve Fırtına sele sebep oldu . Halkımızın ulaşımını ,can ve mal emniyetini sağlamak için gece gündüz ekiplerimiz sahada çalışmakta inşallah bununda üstesinden geleceğiz .

Üstün AFAD'a zarar tespiti için bildirimde bulunduklarını da ifade etti. Başkan üstün birden çok noktada aynı anda gelen sel İş Makinelerimizi yetersiz bıraktı azcık sabır diyoruz en kısa zamanda tüm halkımızın sıkıntılarını gidereceğiz dedi. (taka)