61SAAT HABER SERVİSİ- Survivor’da final heyecanına sayılı günler kaldı. Artık elemelerin hızla gerçekleştiği Survivor’da Trabzonlu yarışmacı Sabriye Şengül yine potaya çıkan isimler arasında yer aldı. Bu durum sanırız Survivor tarihinde bir rekor oldu. Sabriye bu hafta ile birlikte toplamda 12. Kez eleme potasına çıkmış oldu.
Haftanın dokunulmazlık oyununda Adem ve Ogeday bireysel dokunulmazlıkları alarak rahat bir nefes alırken Sema’da haftalar öncesinden finali garantilediği için  konseyde elenme heyecanı yaşamadı. Geriye ise Serhat Akın, Berna ve Sabriye kaldı. Konseyde eleme heyecanı yaşayanlar 3 isim arasında en az oyu alan Berna, yarışmaya veda eden isim oldu.
Berna’nın elenmesiyle birlikte Trabzonlu Sabriye de potadan çıkarak finale bir adım daha yaklaştı.  Serhat Akın ise ilk defa girdiği eleme potasından çıkarak ayrı bir başarı göstermiş oldu.
Berna, geçtiğimiz haftalarda 450 bin değerinde ki otomobil ödülünün sahibi olmuştu.
Berna, adaya veda ederken ilk olarak Sabriye ile helalleşti. İkili burada bir birlerine sarılarak duygulu anlar yaşarken gülümsemeleri de dikkat çekti...