Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi Forum Trabzon, sunduğu alışveriş ortamının yanı sıra kültürel etkinlikleriyle de kentin cazibe merkezi olmayı sürdürüyor.

Forum Trabzon, son olarak Taka Gazetesi’nin 14. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında, gazetenin Yazı İşleri Müdürü Harun Yavruoğlu’nun ‘Takadan Seçmeler’ adlı karikatür sergisine ev sahipliği yapıyor.

Harun Yavruoğlu’na ait eğlence ve zeka dolu 40 eserin ziyaretçilerin beğenisine sunulacağı serginin açılışı, Taka Gazetesi’nin 14. kuruluş yıldönümü olan 19 Ağustos Çarşamba günü saat 17.30’da yapılacak. Spor, sanat, ekonomi ve toplumu ilgilendiren farklı konuların işlendiği karikatürlerden oluşan sergi, 23 Ağustos Pazar gününe kadar tüm Forum Trabzon ziyaretçilerine açık olacak.

Harun Yavruoğlu kimdir?

1956 Trabzon Akçaabat doğumlu olan Harun Yavruoğlu’nun karikatüre ilgisi ortaokul yıllarında okulun duvar gazetesiyle başladı. Karikatürleri çeşitli gazete, dergi ve albümlerde yayınlanan Yavruoğlu, bugüne kadar toplam 34 kişisel sergi açtı. Yavruoğlu halen Taka Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürütüyor. Gazetede günlük karikatürleri yayınlanan Yavruoğlu'nun yayınlanmış toplam 4 kitabı bulunuyor.