Artvin’in Şavşat ilçesinde Fahir Yeralmaz isimli şahıs yaptırdığı takma dişlerin ağzına oturmadığı ve bu nedenle yemek yiyemediğini iddia ederek savcılığa şikayette bulundu.

Şavşat Kaymakamlığı’nın desteği ile Artvin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde bir süre önce takma diş yaptırdığını kaydeden Yeralmaz (33), yaptırmış olduğu takma dişlerin ağzına uymaması nedeniyle yapılan dişlerini alarak Şavşat Adliyesi’ne giderek protezi yapan hastaneden ve doktorundan şikâyetçi oldu. Şavşat Cumhuriyet Savcılığı’na bir dilekçe ile başvurarak dişleri yapan hastane ve doktorundan şikâyetçi olan Fahir Yeralmaz “Dişlerimi Şavşat Kaymakamlığı’nın destekleri ve yardımları ile yaptırdım. Ama yapılan bu dişler ağzıma uymadı. Bu dişleri ağzıma taktıktan sonra birkaç defa boğulma tehlikesi geçirdim. Yemek yiyemiyorum. Dişlerimin yapılmasında doktora para vermediğim için, dişlerimin yapılmasını Şavşat Kaymakamlığı karşıladığı için işlerini düzgün yapmadılar” iddiasında bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Artvin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Ömür Yıldırım, söz konusu şahsın kendilerine bir ay geldiğini ve protezinin yenilendiğini belirterek “Dişleri takılarak gönderildi. Daha sonra ağzına uymadığına dair bize bir talebi olmadı. Böyle bir talebi olursa ilgili doktor arkadaşlarımız gerekli hassasiyeti gösterecektir” dedi.