61SAAT - HABER MERKEZİ

Ortahisar belediye Başkanı Genç'in seçimlerden sonra Saadet Partisi'ne gerçekleştidiği ikinci ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Kurt, geçmiş Ramazan Bayramını kutladı. 
Ramazan Bayramında iki partinin de yoğun programlarından dolayı bayramlaşma ziyaretini bugün gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Genç, tüm camianın bayramını tebrik ederek burada bir konuşma gerçekleştirdi. 
BU ŞEHİR HEPİMİZİN
Genç, Ramazan Bayramının hayırlara vesile olmasını dileyerek, şunları söyledi: "Siyasi partiler şuanda belediye başkanlığı görevi de esas olmak üzere bütün siyasi fikirlerini şehrimiz adına alarak bir yönetim anlayışı icra etmek istiyoruz. Yönetim anlayışımı ilk ziyaretim de de sizlere söylemiştim. Bir araya gelerek bu değerleri almak istiyorum. Çünkü bu şehir hepimizin. Atacağımız adımlarda şehrimiz için önemli bilerek icra etmek istiyoruz"
TRABZON'DAKİ SİYASİ PARTİLER ARKAMDA MANEVİ BİR GÜÇ OLARAK HİSSEDİYORUM
Türkiye'nin bir seçimden çıktığını ve belediye olarak şehrimiz adına çalışırken, diğer taraftan da hükümetin kurulma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "İnşallah memleketimiz adına hayırlı olmasını diliyoruz.  Hükümetimiz kurulduktan sonra şehrimiz adına yine aynı tempoda Ankara'dan birşeyler kopartarak bu şehre bir çivi çakmanın derdindeyiz. Bu manada da şehrimizde ki bütün siyasi parti temsilcilerimizi, başkanlarımızı bu çalışmalarımıza şehrimiz adına olumlu katkı verdikleri düşüncesindeyim. Bütün bu ziyaretlerimizde partilerimizin bize verdikleri desteği görüyoruz. Açık söylemek istiyorum. Manevi bir güç olarak arkamda hissediyorum. İnşallah şehrimiz adına hayırlı hizmetler etmiş oluruz. Bu makamlar hizmet makamları, biliyorsunuz ki süreli makamlar" dedi.