Erzurum Türk Telekomspor'da Sakıp Kılıç dönemi başladı. Kulüp yönetimi Eski Başkan Ahmet Keleş'in Trabzon'a tayihn olmasının ardından yönetim içinde yaptığı oylama sonucu kulüp başkanlığına Sakıp Kılıç'ı getirdi. Kılıç, Ahmet Keleş'ten devraldığı görev bayrağını daha da yukarılara taşımak için gayret sarf edeceklerini söyledi.
Kulüp olarak ana branşları Atletizm ve judonun yanına geçtiğimiz yıl Voleybolu da eklediklerini ve kulübün voleybol takımının bu yılda Aroma Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi'nde mücadele edeceklerini vurgulayan çiçeği burnunda kulüp başkanı Sakıp Kılıç, bu şubelerin yanına Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim'in de destekleri ile Masa tenisi, badmunton ve okçuluğu ekleyeceklerini söyledi.
KIŞ SPORLARI OLMAZSA OLMAZLARIMIZ ARASINDA
Türk Telekom Genel Müdürlüğü, Doğu-1 Bölge Müdürlüğü ve Doğu-1 Bölge Müdürlüğü çalışanlarının destekleri ile kulübü ayakta tuttuklarını ve başarılı olmasını sağladıklarını belirten Telekomspor Kulübü Başkanı Sakıp Kılıç, 'Üyelerimiz bize destek vermezse zaten biz bu işi başaramayız. Onların desteği ile başarılı oluyoruz' dedi. Telekomspor kulübü olarak kış sporlarına da el atacaklarının altını çizen Kulüp Başkanı Sakıp Kılıç, bu konuda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile yapacakları görüşmelerin ardından, karar vereceklerini belirtti. Kılıç, 'Kış sporları bizim olmazsa olmazlarımız arasında, mutlaka kış sporlarında da faaliyet gösteren bir kulüp olacağız' diye konuştu.
Telekomspor Başkanı Sakıp Kılıç, 2011 Üniversiade için yapılan tesislerin Türkiye ve Erzurum için çok önemli olduğunu belirterek, Erzurum ve Türk sporuna hizmet veren Erzurum Telekomspor'un bünyesinde mutlaka bir buz ve kış spor branşının olacağını söyledi. Kılıç, bunun için yönetim olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile yapacakları istişare toplantısının ardından hangi branşla ilgili şube açacaklarının da belli olacağını belirtti.
Erzurum Telekomspor Kulübü Başkanı Sakıp Kılıç, katkılarından dolayı Başta Türk Telekom Genel Müdürlüğü olmak üzere, Türk Telekom Doğ-1 Bölge Müdürü Timur Savim, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Telekom çalışanlarına, antrenörlere ve sporcuların ailelerine teşekkür etti. Eski Kulüp Başkanı Ahmet Keleş'in Trabzon'a tayin olmasının ardından yedek listede bulunan Mustafa Uraz Tuncel'i yönetim kuruluna dahil ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Sakıp Kılıç, 11 kişilik yönetimle Erzurum ve Türk Telekom ailesine sporda hizmet ettiklerini söyledi.
Erzurum Türk Telekomspor yönetimi şu isimlerde oluşuyor. Sakıp Kılıç, Kemal Akkan, S.Zeki Çiftçi, Adem Altun, Gürsel Özcan, Adem İstanbullu, Battal Alpkılıç, Cihat Tanyeri, Mehmet Çıtıraz ve Caner Doğan.