AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı Başkanı Temel Altunbaş, enfeksiyon şüphesiyle Ahi Evren Kalp ve Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada tedavi altında alınan Altunbaş, yapılan tetikler sonucu iltihab kaynaklı apandist sorunun olduğu tespit edildi. Bunun üzerine doktorlar Altunbaş'ı ameliyata aldı.

Öte yandan Ortahisar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Selim, Altunbaş'a 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulunarak durumu hakkında doktorlardan ve kendisinden bilgi aldı. Altunbaş'a 'şifa' dileğini de ileten Hasan Selim, "Sizi bir an önce iyeleşip aramızda görmek istiyoruz. İnşallah en erken zamanda sağlığınıza kavuşup çalışmalarınızı kaldığınız yerden yürütürsünüz." sözlerine yer verdi.

Ziyaretinden ötürü Hasan Selim'e teşekkürlerini ileten Altunbaş, "Kısa zamanda iyileşip tekrar işimin başına döneceğim. Ülkemizin içinde bulunduğu hassas dönem nedeniyle partimizdeki çalışmalarımızı hiçbir şekilde aksatmamak için bir an evvel işlerimin başına dönmeyi arzu ediyorum. Parti teşkilatımızın bu aralar çok yoğun programları oluyor. Bunlara ayak uydurmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sağolsunlar!  Vatandaşlarımız ve dava arkadaşlarımız da bizleri hiç yalnız bırakmadı. Onların destekleri ve duaları en büyük moral kaynağım oldu. Ortahisar Özel Kalem Müdürü Hasan Selim Bey'e ziyaretlerinden ve yakın ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Altunbaş'ı ziyaret ederek doktorlardan durumu hakkında bilgi aldı. Altunbaş'ın ailesine ve yakınlarına 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Başkan Genç, "Temel Başkanımız bizim dava arkadaşımızdır. Yol arkadaşımızdır. Davamıza çok hizmetleri olmuştur. Hastaneye yattığı günden itibaren gerek teşkilat mensuplarımız gerekse vatandaşlarımız Başkanımızı bir an olsun yalnız bırakmadılar. Bu ziyaretler Temel Başkanımıza büyük moral kaynağı oldu. Başkanımız çok başarılı bir apandisit operasyonu geçirdi. Doktorlarımızla konuştuk ve durumun iyi olduğunu ve birkaç güne tamamen iyileşeceğini söylediler. Doktorlar başkanımızın operasyonunun başarıyla tamamlandığını söylediler. Şu anda servise alındı. Dileğimiz bir an önce eski sağlığına kavuşup aramıza katılmasıdır. Başkanımızı yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Başkanımızın ailesine ve yakınlarına da geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Cenab-ı Allah'tan kendisine tekrar acil şifalar diliyoruz." sözlerine yer verdi.