Karpuz, yaptığı açıklamada, 13 yaşından beri tiyatroyla ilgilendiğini, bugüne kadar 10'a yakın tiyatroda rol aldığını belirterek, "En son Sümela'nın Şifresi adlı sinema filminde kısa bir rol üstlendim" dedi.

Senaryo yazma yeteneğinin kendiliğinden geliştiğini ifade eden Karpuz, "Tiyatro oyunu yazmak için çalışmaya başladım ama sonra film senaryosuna çevirdim. Şimdi film için hazırlıklara başladık. Afişini hazırladık, fragmanını da çektik. Filmin ismi Kontakt Şeytan Üçgeni. Genç bir ekiple çalışıyoruz" diye konuştu.

Filmi çekebilmek için sponsor ve yapımcıya ihtiyaç duyduklarını kaydeden Karpuz, "Aksiyon, macera ve gerilim tarzı bu filmde Trabzon üzerindeki 'fıkraların şehri- imajından ziyade 'zekanın başkenti' imajını öne çıkarmayı hedefliyoruz. 5 ana karakterin yanı sıra 15 yardımcı oyuncu bu filmde rol alacak" dedi.

Karpuz, Trabzon Komedi Merkezi (TKM) adıyla bir de tiyatro eğitim merkezi kurduğunu belirterek, "Bu merkezde amatör olarak tiyatroya başlayan insanlarımıza tiyatro eğitimi veriyorum" diye konuştu.