61SAAT HABER SERVİSİ - Terzi’yi mecliste ki ilk gününde Trabzon Bayburtlular Dedekorkut Derneği ve AK Parti Arafil Boyu Mahalle Teşkilatı yalnız bırakmadı. Her iki kuruluşta Terzi için meclise çiçek gönderirken, meclisin açılışından önce hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Meclisin açılışında Terzi’ye ‘Hoş geldin’ diyen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Bir arkadaşımız meclis üyeliğinden de istifa etmişti. İstifadan dolayı boşalan yere, yeni meclis üyemiz Turan Terzi bey görevlendirildi. Daha önce yedek üye olan Turan Terzi bey, bugün itibariyle asil olarak görevine başladı. Kendisine hoş geldin demek istiyoruz. Göreviniz hayırlı olsun” dedi.
Aslen Bayburtlu olan ve ancak Trabzon’da büyüyen Terzi ise, “Benim için onur verici bu görevi Allah nasip etti. Hayırlı çalışmalar içerisinde bulunacağımıza inanıyorum. Teşekkür ederim… “ diye konuştu.
Öte yandan meclisin ilk gününde ilk konuşmasını yapan Terzi, burada şansızlık yaşamadı da değil. Terzi, konuşma yapacağı sırada mikrofonu çalışmadı. Bu nedenle de Terzi’ye seyyar mikrofon verilerek konuşmasını yaptı.